Foto: Privātais arhīvs
Kādreizējā Rīgas mēra Oļega Burova vienīgā meita – angļu valodas skolotāja Inna – pirms diviem gadiem izgāja par sievu pie loģistikas speciālista Jāņa Jukšinska. Drīz piedzima arī Burova pirmais mazbērns, bet nu eksmēra znots pieprasa šķiršanos no sievas, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Pagājušajā nedēļā tiesa Rīgā izskatījusi Jāņa Jukšinska prasību pret Innu Burovu par laulības šķiršanu un saskarsmes tiesību ar bērnu realizēšanas kārtību. Bet sieviete nav noskaņota savu laulību šķirt. Tiesa pārim devusi laiku līdz novembrim sakārtot savas attiecības ar mediācijas palīdzību.

Pati Burova "Privātajai Dzīvei" skaidro: "Mēs ar vīru jau iepriekš dažas reizes esam gājuši pie mediatora. Tagad plānojam iet vēl. Dzīvosim, redzēsim, kā būs. Nekur jau nav teikts, ka mums neizdosies glābt laulību. Es vismaz uz to ceru, lai gan attiecības ar vīru tagad tiešām nav tās spožākās."

Burova skaidro, ka ar vīru vienojušies plaši nerunāt par krīzi savā laulībā, taču neslēpj, ka nesaskaņas radušās ilgākā laika posmā: "Kovids, ekonomiskās problēmas, karš Ukrainā – tā visa ietekmē attiecības rodas plaisas," viņa uzskata.

Pāris apprecējās 2020. gada septembrī, un abiem šī ir otrā laulība. Pagājušā gada 26. februārī piedzima meita Sofija, viņa abiem ir pirmais bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!