Foto: Kadrs no video
Cita līgaviņa nopirkusi noskatīto kāzu kleitu – ar tādu dramatisku faktu nu jāsadzīvo šovu zvaigznei Olgai Kambalai. Viņa kopā ar vīru Kasparu pošas otrajām – īstajām – kāzām, un TV skatītāji notiekošajam var sekot līdzi šovā "Slavenības. Bez filtra".

Kaspars Kambala savu mīļoto Olgu par sievu apņēma pērnā gada aprīlī, taču tās nebija klasiskas kāzas. Todien Olgai mugurā bija balta minikleita, bet Kambalam – pie skrodera šūdināts balts treniņtērps.

Nolemjot organizēt kārtīgas kāzas ar riktīgu balli, abi nolēma saģērbties pasākumam piemērotāk, tostarp Kaspars paziņoja, ka tērpsies melnā uzvalkā. Tomēr lēmums mainīts – arī šīm kāzām viņš pie skrodera darina treniņtērpu, tikai šoreiz no melna samta.

Tikmēr Olgai Kambalai klājas grūtāk: kāda cita sieviete viņai no degungala nocēlusi tieši to kāzu kleitu, kuru bija nolūkojusi Kamabalas kundze. Olga palikusi bešā. "Es neesmu gatava kāzām pilnīgi nemaz. Mans vīrs ir, viņam ir iespaidīgs samta sporta tērps, bet es galīgi ne. Arī kurpju vēl nav. Un, ja nav kleitas, nevar līdz galam saprast par frizūru," pukojas skaistule.

Jau tagad zināms, ka Kambalu pāris kāzas dzers viesnīcā pie jūras, kur paredzēta varena ballīte ar draugiem un radiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!