Foto: Vida Press
Daudzi jaunieši sapnim par augstskolas diploma iegūšanu atmet ar roku, jo izglītība ir visai dārgs prieks un studiju kredīts jāatmaksā gadiem ilgi. Mediji vēsta, ka pēdējā laikā parādījusies jauna tendence – arvien vairāk izglītības tīkotāju atrod sev sponsorus iepazīšanās portālos.

Visai bieži plašsaziņas līdzekļos izskan jauns termins – "sugar daddy" jeb "cukura tētuks". Tas ir turīgs vīrietis gados, kurš ir gatavs uzturēt jaunas, skaistas meitenes, maksāt par viņu izglītību un iepriecināt ar dārgām dāvanām.

Pretī "cukura tētukiem" tiek sniegti randiņi, kopīgi pavadīts laiks, seksīgi selfiji un, protams, arī intīmā tuvība, ja abi to vēlas. Turklāt attiecības ir diezgan brīvas – abi partneri var tikties arī ar citiem.

Iespējams, daudziem šāds attiecību modelis nav pieņemams un pat šķiet perverss, taču "cukura tētuki" tieši tamdēļ tiek par tādiem dēvēti, jo viņus pilnībā apmierina sponsora loma.

Plašsaziņas līdzekļos "cukura tētuki" tiek salīdzināti ar Džinu: iespējams, viņš ir pavecs, taču, ja meitene pratīs pareizi paberzēt lampu, tiks izpildītas visas viņas vēlmes.

Neiztrūkst tādu daiļavu, kuras "cukura tētukus" meklē tikai tamdēļ, lai šiki uzdzīvotu un tiktu pie dārgām drēbēm un aksesuāriem, taču mediji ziņo, ka pēdējā laikā novērojama visai interesanta tendence – turīgi pusmūža vīrieši meitenēm palīdz apmaksāt studijas augstskolā.

"Cukura mazulītes" savus "tētukus" meklē globālajā tīmeklī. Tiek ziņots, ka pats populārākais šāda tipa attiecību tīkotāju iepazīšanās portāls ir Seeking Arrangement. Tā ir vieta, kur satiekas turīgi pusmūža ļaudis un jauni, skaisti cilvēki, kuriem trūkst naudas.

Ārvalstu mediji ziņo, ka īpašni kāras pēc "cukura tētukiem" ir austrāliešu daiļavas. Pati populārākā "cukura mazulīšu" pārstāvētā augstskola vietnē Seeking Arrangement ir Sidnejas Universitāte.

Kopumā vietnē piereģistrējušies 300 lietotāji, kas mācās šajā universitātē, un vairākas meitenes, kuras, protams, vēlējušās palikt anonīmas, žurnālistiem pastāstījušas, ka par "cukura tētuku" dāvāto naudiņu ne tikai apmaksā studijas, bet arī pērk grāmatas un maksā par dzīvokļa īri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!