Foto: Privātais arhīvs

Izcilā angļu dziedātāja Adele apliecinājusi nesen izskanējušās runas, ka viņai ir jauns sirdsāķītis – basketbolistu aģents Ričs Pols.

Līdz ar vēstījumu "Instagram" platformā, 33 gadus vecā dziedātāja Adele apstiprinājusi, ka vairs nav brīva meitene, proti, māksliniece publiskojusi attēlu, kurā redzama kopā ar NBA basketbolistu aģentu Riču Polu.

Kā ziņo tabloīds "Mail Online", par Adeles romānu ar Polu sabiedrībā mēļoja jau sen, taču tikai tagad izcilā dziedātāja šos privātos jaunumus apliecinājusi ar skaistu kopbildi. Tā uzņemta NBA kluba Losandželosas "Lakers" spēlētāja Entonija Deivisa kāzās.

Iepriekš izskanējis, ka Adele ar slavenā basketbolista Lebrona Džeimsa aģentu tikās jau kopš maija; abi gan jūlijā, gan augustā vairākas reizes redzēti kopā, taču dziedātāja neatbildēja uz mediju interesi, vai viņas sirds ir aizņemta. Arī Pols maija izskaņā publiski pauda, ka uzskata sevi par brīvu puisi.

Tomēr abi regulāri apmeklējuši vairākas basketbola spēles, un nu Adele instagramā ievietojusi abu bildi, pieliekot tai klāt sarkanu sirsniņu.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Jāpiebilst, ka Adele šā gada sākumā juridiski šķīra laulību ar sava dēla tēvu Saimonu Koneki un kopš tā laika "turēta aizdomās" par romānu ar dažādiem vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!