Foto: Privātais arhīvs
Lai arī jau vairākus gadus izskatīgajai latvietei Laurai Vizlai nav jāsatraucas par fiansiālu sevis nodrošināšanu ikdienā, viņa sākusi strādāt jau 16 gadu vecumā. Atbildot uz kādas "Instagram" lietotājas jautājumu par darba pieredzi, Vizla vaļsirdīgi padalījās, kādus darbus darījusi, pirms satika izcilo NBA basketbolistu Kristapu Porziņģi, kurš ir miljonārs.

Šobrīd 25 gadus vecā Laura ir kosmetoloģijas studente, aizraujas ar modi un savu redzējumu par stilīgiem koptēliem dāsni dokumentē "Instagram" vietnē, kur viņai ir jau vairāk nekā 36 tūkstoši sekotāju.

Porziņģa mīļotā sieviete nereti demonstrē somiņas vairāku tūkstošu dolāru vērtībā un krāšņus tērpus, kas uz viņas trenētā auguma izskatās lieliski. Par ikdienas finansēm Vizla galvu var nelauzīt, tomēr kādreiz, pirms iemīlējās basketbolistā, meitene darījusi arī tādus darbus, kuros augsta kvalifikācija nav nepieciešama.

Kā atklāj Vizlas jaunkundze, pirmo oficiālo darbu viņa guvusi jau 16 gadu vecumā – strādājusi lielveikala "Sky" kulinārijas nodaļā. Paralēli šim darbam viņa bijusi karsējmeitene "VEF" basketbola komandā.

Pēc tam Vizla strādājusi veikalā "Sportland", tad pārcēlusies uz Londonu, kur bijusi darbiniece Lielbritānijas lielākajā sporta preču izplatītājā "JD Sports". Atgriežoties mājās jau pilngadīga, Vizla uzsākusi krupjē gaitas tiešsaistes kazino un pēc tam bijusi algota darbiniece vēl kādā apģērbu veikalā.

"Bija vēl pāris lietas un vietas, kur darīju darbiņus," par darba tikumu teic šobrīd miljonāra mīļotā sieviete.

Jau vēstīts, ka, Porziņģim mainot NBA klubus, mīļotā meitene allaž dodas viņam līdzi uz klubu pilsētām un regulāri parāda savu glamūrīgo dzīvi – te treniņzālē, te pastaigās ar sunīti Sonju, te restorānos un automašīnās. Porziņģa brīvlaikos pāris arīdzan iecienījis ceļošanu, tostarp uz dažādām eksotiskām vietām, bet bieži vien abi laiku pavada savā dzimtenē.

Pāris ir kopā jau divarpus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!