Foto: Privātais arhīvs
Dailes teātra aktrise sava suņa dzimšanas dienu atzīmējusi gluži kā pie cilvēkiem pierasts redzēt.

Aktrise savā "Instagram" kontā dokumentējusi sava suņa Munka septītās dzimšanas dienas svinības.

Kā zināms, Dārta Daneviča ir kaismīga suņu cienītāja, un vācu īsspalvainais putnusuns vārdā Munks pie viņas ir jau septiņus gadus. Tas arī ticis atzīmēts.

Visupirms Munkam tapināts paprāvs gaļas gabals, kas izceptā formā pārtapa elegantās strēmelītēs jubilāra labsajūtai. Tāpat Munkam par godu kāda izklaides kompānija sarūpējusi balonus ar zīmīgu uzrakstu "Munks 007".

"Daudz laimes, Munk," instagrama video stāstiņos pauda Daneviča, pasniegdama savam sunim sķīvi ar gaļiņu, kurā iesprausta svecīte. Skaitlis septiņi – to suņu pasaulē saucot par Džeimsa Bonda vecumu, savus sekotājus izglīto aktrise, un tieši tāpēc arī baloni rotāti ar zīmīgo Bonda ciparu 007.

Tāpat aktrise velta bezgala sirsnīgu atzīšanos mīlestībā savam Munkam, atklājot, ka viņš ir ļoti pieklājīgs suns un nepavisam nav tendēts uz bučošanos, taču ļaujot saimniecei šos priekus tā ap pusnakti.

Svinību izskaņā Daneviča pauda pateicību visiem, kas palīdzējuši suņa dzimšanas dienu noorganizēt.

Kopā ar Dārtu un Munku dzīvo arī vipeta šķirnes suns, kam dots vārds Hopers, un pēdējā pusgada laikā suņu kompāniju papildinājis arī politiķa Artusa Kaimiņa mīlulis Borhess. Šo suņu saimniekus vieno mīlas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!