Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā pie televīzijas skatītājiem atgriezās iemīļotais šovs “Dejo ar zvaigzni”. Dažādās jomās populāras personības apvienojās ar profesionāliem dejotājiem, lai iekarotu deju zāles grīdu, kā arī skatītāju un žūrijas sirdis. Pirmajā tiešraidē iepazināmies ar visiem dalībniekiem un šovu vēl neviens nepameta. Taču žūrijas vērtējums tika ņemts vērā un tiks pieskaitīts otrās tiešraides vērtējumam, tādēļ dalībniekiem bija ļoti svarīgi sevi apliecināt jau pirmajā reizē.

Pirmajā tiešraidē skatītājiem bija iespēja baudīt tādas dejas kā džaivs, ča ča ča, tango un samba. Visi dalībnieki bija cītīgi gatavojušies lielajam uznācienam un arī aizkulisēs bija vērojams pamatīgs satraukums. Kā pirmie uz deju grīdas kāpa Kašers ar savu partneri Paulu Kukuti, kuri vakaru atklāja ar džaivu. Pāra priekšnesumu žūrija novērtēja kā enerģisku, dzīvespriecīgu un atvērtu, arī pārējo dalībnieku uznācieni bija pozitīvi novērtēti.

Kopumā žūrija savos vērtējumos bija pozitīva, tomēr ar pārlieku augstiem vērtējumiem vēl vairījās dalīties. Zemākais dejotājiem sniegtais vērtējums bija 6 balles, bet augstākais – 8. Tāpat žūrija dalījās ar vērtīgiem ieteikumiem, izceļot gan to, kas dejotājiem labi sanācis, gan to, pie kā nepieciešams piedomāt uz priekšdienām. Lielai daļai dejotāju bija ieteikums piedomāt pie pēdu kustībām, pie dejas stājas, ritma un kustību plašuma gurnos.

Pēc pirmā priekšnesuma šova labākais trijnieks, kuri visi saņēma kopsummā 24 balles no žūrijas, ir Maksims Busels un Jelizaveta Manija, Jānis Pētersons un Olena Čerekova, kā arī Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs.
Ņemot vērā, ka lielākai daļai zvaigžņu līdzšinējās attiecības ar deju bija uz "jūs", bija redzams, ka treniņos ieguldīts daudz darba un sviedru. Kā uzjautrinoties atzīst reperis rolands če, "līdzšinējā deju pieredze man ir nulle, ja neskaita nekontrolētu kustību koncertos. Cenšos būt aktīvs uz skatuves, bet vai to var nosaukt par dejošanu, tas ir ar lielu jautājuma zīmi."

Jau šo svētdien, 25. septembrī, dejotāji atgriezīsies uz deju grīdas, bet šoreiz jau ar nopietnāku sacensību garu, jo šo svētdien savus vērtējumus dejotājiem sniegs ne tikai žūrija, bet arī skatītājiem būs iespēja atbalstīt savu favorītu, balsojot par viņu priekšnesumu, un vakara izskaņā tam pārim, kas būs saņēmis viszemāko vērtējumu, šovs būs jāpamet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!