Foto: Publicitātes attēli

Aizvadīta TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide. Šonedēļ uz skatuves kāpa 11 pāri, vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītājai Agnesei Ozoliņai un viņas deju partnerim Rihardam Dūšam.

Iepriekšējās tiešraidēs pāris mūs priecēja ar tango, sambu un Vīnes valsi, bet šonedēļ viņi dejoja rumbu.

"Diezgan neparasta rumba, esmu pārsteigts par dejas pirmo daļu, kur Agnese parādīja vēl vienu savu talanta šķautni, bet es nesavilku paralēles ar rumbu, nezinu, vai tas piestāv šim dejas stilam," atzina žūrijas loceklis Iļja Vlasenko.

Pārējie žūrijas locekļi novērtēja, ka dejā bija redzamas emocijas un savi hobiji, kas padarīja deju krāšņāku. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 22 punktus.

"Rihardā man rada apmulsumu tas, ka vienu brīdi viss ir labi, viņš mani slavē, un tad ir mēģinājumi, kuros viņš mani tikai bar. Taču pēc katra krituma ir arī kāpiens un tas noteikti sekmē labāku rezultātu," pirms dejas izteicās Agnese.

Žūrijas augstāko vērtējumu ieguva Kašers un dejotāja Paula Kukute, kuri pirmo reizi šovā ieguva 10 balles, saņemot kopsummā 29 punktus. Savukārt zemāko žūrijas vērtējumu, 17 punktus, saņēma Kristīne Balode, taču guva pietiekami lielu skatītāju atbalstu, lai šovā paliktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!