Foto: Kadrs no video
Elīnas un Naura Didrihsonu uzcītīgie sekotāji "Instagram" platformā šonedēļ uzrīkoja pamatīgu ņemtni par... metāla iepirkumu ratiņiem, kuros uzņēmējs iekāpa un lustējās, lai reklamētu sava rūpala atlaižu akciju. Ratiņi tika paņemti no lielveikala "Depo", kas daudzos radījis pārliecību, ka Didrihsons tos nozadzis.

Publiskojot sava apģērbu veikala atlaižu akcijas rullīti, Elīna un Nauris Didrihsoni šoreiz izdomāja kā rekvizītu izmantot iepirkuma ratiņus. Tie tika paņemti no veikala "Depo", un reklāmas gatavošanas īsajos video Didrihsons vēstīja, ka "Depiņš izručīja", proti, atļāva paņemt vairāk nekā 100 eiro vērtos ratiņus.

Daudzi Didrihsona sekotāji tam nenoticēja un pauda pārliecību, ka puisis ratiņus vienkārši nozadzis lielveikalam. Tas gan būtu pretrunā Bībeles baušļiem, kam cieši seko populārais pāris, proti, viens no baušļiem paģēr "tev nebūs zagt".

Eļļu ugunī pielēja paša lielveikala "Instagram" konta komentārs, kurā tā pārstāvis rakstīja, ka ratiņiem zibenīgi būtu jāatgriežas Krasta ielas veikalā, citādi tikšot iesaistīti papildspēki.
Foto: Kadrs no video

Brīdī, kad komentāri par iespējamo zādzību bira aumaļām, Didrihsoni slēdza iespēju izteikties, savukārt Nauris Didrihsons pieprasīja atvainošanos no "Depo", jo viņš ratiņu aizņemšanos esot sarunājis ar veikala apsargu, nevis nozadzis, kā apgalvoja gan daudzi pāra fani, gan veikala konts virtuālajā vidē.

Portāls "Delfi" lūdza lielveikalu komentēt radušos situāciju un paskaidrot, kas tad galu galā ratiņu epopejā vainojams. Uzņēmuma mārketinga direktors Rimants Jugans skaidro, ka ir noticis pārpratums, par kuru "Depo" jau atvainojies Didrihsonam.

"Ratiņi patiešām tika aizlienēti ar veikala vadītāja atļauju un pēc foto sesijas atvesti atpakaļ. Tāpēc no sirds atvainojamies Naurim Didrihsonam par vakardienas ierakstu. Bijām pārsteidzīgi. Nauri, vēlreiz Tev atvainojamies," konflikta būtību skaidro "Depo" vadība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!