Foto: Privātais arhīvs
Uzņēmējs Nauris Didrihsons un viņa kundze, veikala "Butterfly" seja Elīna Didrihsone šā gada 12. jūlijā kļuva par vecākiem savam pirmajam mazulim – Ventspils slimnīcā pasaulē nāca puisēns. Divas nedēļas pēc radībām jaunā māmiņa paziņojusi arī atvases vārdiņu.

Elīna Didrihsone jau iepriekš savam kuplajam sekotāju pulkam bija paudusi, ka dēlam vārds nebūs klasisks un vienkāršs. Nu zināms, ka puisēns nosaukts par Džeisonu Didrihsonu, jaunā sieviete atklāja savam kuplajam "Telegram" sekotāju pulkam.

Kā soctīklu videovēstījumos stāstīja jaunā māmiņa, viņas vectēvs jau saskāries ar problēmām izrunāt mazmazdēla vārdu: "Opim dikti grūti izrunāt vārdiņu. Es ierosinu, lai neiespringst," optimistiski lietai pieiet Elīna.

Didrihsone skaidro, ka Džeisona vārds jaunajiem vecākiem šķiet interesants, turklāt labi izskatoties rakstiski. Vārdiņš izdomāts trešajā dienā pēc bērna dzimšanas, un vairāk nekā nedēļu ilgā intriga uzturēta, jo pāris negrib saņemt savu sekotāju komentārus, patīk vai nepatīk tiem šis personvārds. Pāris izskatījis vēl dažus citus vārdiņus: Dominiks, Kendriks, Brendons, Džeremijs.

Džeisons jau piedzīvojis savā mūžā pirmo profesionālo fotosesiju, kuras laikā ticis pārģērbts astoņās dažādās kārtās. Tāpat solījumu pildījis jaunais tētis, Didrihsonei uzdāvinot skaistu briljanta gredzentiņu par godu tam, ka influecere dāvāja viņam bērnu. To uzņēmējs bija apsolījis kādā TV pārraidē.

Sociālajos tīklos Didrihsonu mazulis jau nokristīts par "valstī gaidītāko bēbi", jo Didrihsone ir pirmā influencere Latvijā, kura saviem sekotājiem piedāvāja gluži vai tiešraidi no dzemdībām. Pēc tam, kad veikalniece devās uz slimnīcu, viņas sekotāju pulks "Telegaram" kanālā auga pa stundām, pīķi sasniedzot brīdī, kad sieviete vēstīja – dzemdes atvērums ir jau seši centimetri. Savukārt pēc dēla piedzimšanas viņas sekotāju skaits "Instagram" vietnē bija jau 104 tūkstoši cilvēku, un šim faktam par godu Elīnas palātu slimnīcā rotāja arī baloni.

Mazulis piedzima 12. jūlijā astoņos vakarā, būdams 53 centimetru garš un 3,900 kilogramu smags. Neviens no vecākiem pagaidām nav izmantojis iespēju doties bērna kopšanas atvaļinājumā; Didrihsoni ar joni metušies atpakaļ darbā, uz savu apģērbu veikalu Blaumaņa ielā ņemot līdzi arī jaundzimušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!