Foto: Mango

Šovā Okartes skatuve iepazītais Didzis Bordo (attēlā pa kreisi) atvadījies no savas galvenās firmas zīmes – krāšņā un kuplā matu ērkuļa. Viņš gan neuzskata, ka izskata izmaiņu dēļ varētu zaudēt fanus, un ir apņēmības pilns veido savu solo karjeru.

"Matu sakārtojums nekad nav bijis mans simbols - to kāds cits tā bija pasludinājis. Man tieši nekad nepatīk palikt pie viena paskata. Galu galā, tie ir tikai mati - tos var nogriezt, un tie atkal ataugs. Matu nogriešanai nav nekādas filozofiskas jēgas - man vienkārši patīk pārmaiņas," izklaides portālam Mango jauno vizuālo tēlu skaidro Didzis.

Viņš uzskata, ka nogriežot savu efektīvo matu rotu, ar kādu sabiedrībā bija parādījies pat pats Breds Pits, viņš nav pievīlis savus fanus, no kuriem daudzi jau sākuši paši audzēt kuplus matus, lai līdzinātos stilīgajam puisim.

"Lai jau citi audzē matus - tas ir labi. Tāpat kā labi ir matus nogriezt - mums taču ir jāmainās! Nesaprotu, kāpēc mēs vispār tik lielu nozīmi piešķiram ārējam izskatam, jo tas dzīvē nav galvenais," spriež jaunais mūziķis.

Šim gadam Didzim ir lieli plāni - viņš veido karjeru kā solo izpildītājs, kā arī sācis darboties pie kāda vērienīga projekta, kurā iesaistīti arī citi Latvijā populāri mūziķi - Didža domubiedri, bet par kuru lielākā skaidrība būs februārī.

"Darbošos arī ar grupu nu un, bet uzsvaru likšu uz savu solo karjeru un jauno projektu. Šogad esmu iecerējis vēl palikt Latvijā," plānus atklāj puisis, kurš savulaik ilgi dzīvojis un muzicējis ārzemēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!