Foto: DELFI

Ceturtdien, 17. jūlijā, trīs pavāru restorānā Tam labam būs augt! norisinājās kulinārās baudas vakars, kurā sabiedrībā pazīstamās dāmas Elita Patmalniece, Binnija Ārberga un Jana Duļevska sacentās, kura no viņām labāk māk pagatavot īpašo vistu.

Kā portālu Delfi informē pasākuma rīkotāji, kulinārās baudas vakaru rīkoja viena no Baltijas valstu lielākajām pārtikas uzņēmumu grupām KG GROUP.

Vakara gaitā šefpavārs Ruslans Bolgovs iepazīstināja klātesošos ar uzņēmumu grupas ražotās produkcijas klāstu un sniedza pavārmākslas meistarklasi, kurā iesaistījās arī Latvijā populāras personas un demonstrēja savas virtuves maģijas prasmes.

Pasākumu vadīja Egila Zariņš, bet viesu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Elli U, multimākslinieks Artis Dzērve, producents Juris Millers, Žaklīna Cinovska, Māris Gulbis, Jānis Vaišļa, Valdis Birkavs un citi.

Jau ziņots, ka trīs pavāru restorāns, kas atrodas Torņu ielā 4 un pieder Mārtiņam Sirmajam, Ērikam Dreibantam un Rūtai Rietumai, tika atklāts 2011. gada septembrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!