Foto: Vida Press
Aktrisei un dziedātājai Dženiferai Lopesai piederošais glaunais penthausa dzīvoklis Ņujorkā kļuvis par dažiem miljoniem dolāru lētāks, tomēr to joprojām neizdodas pārdot, ziņo "New York Post".

Jau ceturto gadu Ņujorkas nekustamā īpašuma tirgū pieejams ir kāds miteklis 1924. gadā celtā namā Manhatanā. Tas ir penthausa tipa dzīvoklis ar četrām guļamistabām, vienpadsmit (!) vannasistabām un četrām āra terasēm ar skatu uz Ņurjorku.

Šis īpašums pieder māksliniecei Dženiferai Lopesai, kura to iegādājās par 20 miljoniem ASV dolāru. 2017. gadā dzīvoklis pirmo reizi nonāca pārdošanā – tā cena bija nepilni 27 miljoni dolāru, bet četru gadu laikā neviens pircējs tā arī nav atradies. Šobrīd glaunajam īpašumam nolaista cena, tagad tas maksā 25 miljonus dolāru.

Kāds zinātājs informē, ka Lopesa šajā dzīvoklī nav spējusi īsti labi iedzīvoties, jo tajā nevar justies pietiekoši privāti. Lai gan ēkā ir apsardze un citi labumi, iespējams, ka privātmājā viņa varētu justies pasargātāka no uzmanības.

Kā zināms, Lopesa pēc 17 gadu pauzes atkal sagājusi kopā ar aktieri Benu Afleku, savu kādreizējo lielo mīlestību. Tabloīdi ziņo, ka pāris šobrīd cenšas atrast sev piemērotāko māju Losandželosā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!