Foto: Vida Press
Popmūzikas zvaigznes Dženiferas Lopesas bijušais mīļotais un atraidītais līgavainis Alekss Rodrigess publiski apliecinājis, ka ir kopā ar Džeku Kordeiro – 42 gadus vecu fitnesa guru, ziņo "Page Six".

Bijušais "Yankees" beisbolists Alekss Rodrigess Dženiferu Lopesu bildināja 2019. gadā pēc apmēram divu gadu draudzēšanās. Tomēr kāzas tā arī nenotika – 2021. gadā Lopesa pavēstīja, ka šķiras no līgavaiņa. Pēcāk abi mēģināja savas attiecības saglābt, tomēr tas neizdevās un pāris izšķīrās pavisam. Lopesa sagāja kopā ar savu jaunības dienu lielo mīlestību Benu Afleku.

Rodrigesam šķiršanās no Dženiferas bija sāpīgs trieciens. Taču viņš laiku lieki netērēja un, rētas dziedēdams, satikās ar daudzām dāmām, tomēr šie romāni bija īslaicīgi.

Tagad Rodrigess no publikas acīm vairs neslēpj savu jauno dāmu. Abi tiekas jau apmēram trīs mēnešus, un nu attiecības pārceltas jaunā līmenī, proti, tapusi kopbilde, ko Rodrigess ievietojis savā "Instagram" profilā.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Rodrigess Ņujorkā pie eglītes pozē kopā ar fitnesa treneri Džeku Kordeiro un abām savām meitām – Natašu (18) un Ellu (14). Šāds attēls liecina, ka attiecības ar šo dāmu nu jau iegūlušas nopietnākā fāzē, jo Rodrigess lieto vārdu "ģimene", novēlot visiem priecīgus Ziemassvētkus. Iepriekšējās draudzenes viņš ar savām meitām neiepazīstināja, vismaz nevēstīja par to publiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!