Foto: Vida Press
Allaž acīgie paparaci fotogrāfi otrdien Losandželosā piefiksējuši aktrisi un dziedātāju Dženiferu Lopesu, iepērkoties kādā mājas preču veikalā. Viņas pirkstā mirdzēja iepriekš nemanīts iespaidīga izmēra dimanta gredzens, ziņo "Page Six".

Lopsesa veikalā iepirkās kopā ar savu meitu, 14 gadus veco Emmu. Mākslinieces pirkstu – kreisās rokas zeltnesi – rotāja liels dimants, kas kalpojis par pamatu runām, ka viņa, iespējams, ir saderinājusies ar aktieri Benu Afleku. Afleks pirms pusgada bija redzēts "Tiffany's" veikalā, no tā iznākot kopā ar savu māti; rokās tika turēti pirkuma dokumenti. Tā bija pirmā reize, kad uzvirmoja pieņēmums: Afleks pošas bildinājumam.

Ja bildinājums tiešām ir veikts, tad tā ir jau otrā reize Afleka un Lopesas attiecībās. Pirmoreiz viņi saderinājās 2002. gada novembrī, tomēr plānotās kāzas nesekoja, un pāris izšķīrās 2004. gadā. Lopesa to nosaukusi par vislielāko pārdzīvojumu savā mīlas dzīve, viņa palika ar salauztu sirdi un drīz vien apprecējās ar dziedātāju Marku Entoniju. Šajā laulībā piedzima divi bērni, bet sekoja šķiršanās. Izjuka arī Afleka laulība ar Dženiferu Gārneri.

Senie mīlētāji atkal satuvinājās 2021. gada aprīlī un drīz vien uzsāka kopdzīvi. Intervijās abi pauduši, ka pa šiem gadiem daudz ko sapratuši un no jauna ir iemīlējušies viens otrā.

Lopesai ir 52 gadi, Aflekam 49. Ja kāzas tik tiešām tiks svinētas, tās Lopesai būs ceturtās oficiālās laulības dzīvē, bet Aflekam otrās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!