Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja Elīna Gluzunova, kura 2019. gadā uzvarēja pašmāju šovā "X Faktors" un šobrīd startē "Eirovīzijas" nacionālajā atlasē, aizgājusi no sava dzīvesbiedra pēc vairāk nekā astoņu gadu ilgas kopdzīves. Māksliniece portālam "Delfi" atklāj šķiršanās nianses.

Latvija Elīnu iepazina kā "X Faktora" dalībnieci, kur viņa uzmirdzēja ar Gluzunovas uzvārdu – tas nav viņas, bet gan Artjoma uzvārds. Lai arī ar Artjomu viņa astoņu gadu laikā tā arī neapprecējās, dziedātāja savu atpazīstamību ieguva tieši ar šo uzvārdu.

Tagad Elīna apņēmusies jau drīzumā uzvārdu mainīt, jo pēc ilgstošas kopdzīves viņas un celtniecības nozares darbinieka Artjoma attiecības ir izirušas.

"Mentāli mēs jau sen vairs nebijām kopā. Attiecības turpinājām tikai bērnu dēļ. Šķirties ierosināju es, jo sapratu: attiecības nav veselīgas un jāiet tālāk katram savu ceļu. Mums tagad katram ir sava dzīve, novēlu viņam laimi," sarunā ar "Delfi" teic dziedātāja un piebilst, ka abi vienojušies arī par bērnu aprūpi. Bērni dzīvos pie mātes, tam piekritis viņu tēvs.

Gluzunovu savienībā pasaulē nākuši trīs bērni – Anabella (7), Lukass (4) un Tomass (2). Dziedātāja uzsver, ka Artjoms ir lielisks tēvs, kuram labi padodas rotaļas un izklaides ar mazajiem, taču vīrietis apsolījis arī finansiālu atbalstu mazajiem, ne tikai kopīgi pavadītu laiku.

Uz jautājumu, kāpēc abi piedalījās TV šovā "Ģimene burkā", ja reiz attiecības bijušas uz izjukšanas robežas, Elīna skaidro: "Dalībai raidījumā piekritām, jo gribēju, lai viņš paskatās uz mūsu attiecībām no malas. Jau iepriekš pazīstamie bija teikuši, ka viņš pret mani izturas aizvainojoši, bet Artjoms uzskatīja, ka mums nav nekādu problēmu. Es vēlējos šķirties, viņš ne," skaidro Gluzunova. Šovā vīrietis atzina, ka lielākā daļa ģimenes rūpju ir uz viņas pleciem.

View this post on Instagram

A post shared by 360TV (@360tv_hd)

Tāpat dziedātāja kā būtisku aspektu atzīmē faktu, ka 8,5 gadu laikā bērnu tēvs tā arī nav sievieti apprecējis. "Laikam nekad neesmu bijusi pietiekami svarīga un laulību vērta. Man bija aizvainojums, ka viņš tā arī nevarēja mani apprecēt, lai gan visi trīs bērni dzima mīlestībā. Kad biju stāvoklī, biju laimīga," teic dziedātāja, vienlaikus nenoliedzot, ka ar katru bērnu dzīve kļuvusi maķenīt grūtāka finansiālā aspektā un arī psiholoģiskā ziņā. Bērniem augot, aug arī viņu vajadzības, viņa uzsver.

Elīnai pašai jau kādu laiku ir jaunas attiecības, un tādas, spriežot pēc Artjoma publiskotās informācijas sociālajos tīklos, ir arī viņam.

"Mūsu attiecības bija sevi izsmēlušas," rezumē Gluzunova, kura šobrīd ir laimīga kopā ar jauno draugu un cītīgi gatavojas priekšnesumam LTV "Supernovā", kas notiks 5. februārī. Elīna tajā startēs vēl ar bijušā drauga uzvārdu, bet pēc tam dzīvos kā Elīna Lerhe – par godu savam vecvectēvam, latviešu strēlniekam Jānim Lerhem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!