Foto: Vida Press

Dziedātājs Marks Entonijs – viņš arīdzan bijušais Dženiferas Lopesas vīrs un dvīņu tēvs – greznās kāzās apņēmis savu ceturto sievu. Par to kļuvusi Paragvajas skaistule, savulaik konkursa "Miss Universe" dalībniece Nadja Fereira, kura ir 31 gadu jaunāka par Entoniju.

Šikā ceremonijā Maiami mākslas muzejā 54 gadus vecais Marks Entonijs kļuva par 23 gadus vecās Nadjas Fereiras vīru. Kāzās piedalījās vairākas slavenības, tostarp futbolists Deivids Bekhems un aktrise Selma Haijeka, taču klāt nebija Entonija 14 gadus vecie dvīņi, kas dzima viņa laulībā ar Dženiferu Lopesu.

Kā vēsta ASV prece, Entonijs ar Paragvajas skaistumkaralieni draudzējas kopš 2022. gada februāra, jau maijā abi saderinājās.

Savās ceturtajās kāzās dziedātājs bija tērpies Kristiāna Diora modesnama darinātā uzvalkā, bet līgavas māsa bija lēdija, kas savulaik bija sieva Meksikas bagātākajam biznesa magnātam Karlosam Slimam. Kāzas bijušas varengreznas no sākuma līdz beigām, atzīmē tabloīdi.

Nadja Fereira ir jau otrā "Mis Visums" dalībniece, ko Entonijs izvēlējies par savu sievu. Savulaik viņš apprecēja šī konkursa 1993. gada uzvarētāju – skaistuli no Puertoriko Daijanaru Toresu. Abu laulība ilga tikai četrus gadus.

2004. gadā Entonijs salaulājās ar Dženiferu Lopesu, un šī laulība ilga 10 gadus, svētīta ar diviem bērniem. Dziedātāja nākamā laulība pastāvēja trīs gadus, un nu viņš kļuvis par četrkāršu vīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!