Foto: Privātais arhīvs

Par dziedošo policistu dēvētais Valsts policijas Ogres nodaļas inspektors Nikolajs Puzikovs šobrīd ir brīva vīrieša statusā, taču sapņo par laulību un kuplu ģimeni, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

33 gadus vecais Puzikovs, kuru Latvija pirms vairāk nekā desmit gadiem iepazina kā muzikālo TV šovu dalībnieku, nobriedis ģimenes veidošanai. Lai gan interneta ziņu vēsture liecina, ka puisim bijis ļoti daudz draudzeņu, neviena no viņām par Puzikova kundzi nav kļuvusi. Nu viņš lūko sievu.

Kā žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis savulaik slavenais mākslinieks, šobrīd viņa mērķis ir sakārtot savu privāto dzīvi. Viņaprāt, 33 gados jebkurš vīrietis sapņo par ģimeni un laulību. "Ir mīla jāmeklē, tā nenāks pati" – rindiņas no grupas "Sīpoli" dziesmas ir Puzikova moto.

Puzikova vecāki ir kopā jau 34 gadus, tāpēc viņam acu priekšā ir stipras laulības piemērs, tomēr viņam nākoties atbildēt uz jautājumiem, kālab vēl nav apprecējies pats. Inspektors līdz šim nav "ar sirdi" sajutis savu īsto sievieti, taču lēmumu [par kāzām] gatavs pieņemt, tiklīdz tādu satiks.

"Es jau arī labprāt aizeju uz kādu randiņu. Tādā ziņā sevi neierobežoju. Ja man ir interese par kādu sievieti, kuru vēlos uzaicināt uz randiņu, labprāt uzaicinu. Mājās sēdētājs noteikti neesmu," teic Puzikovs un piebilst, ka nākotnē vēlas kuplu ģimeni. Zīmīgi, ka mākslinieku arvien biežāk sākot aicināt uz kāzām kā muzikantu, – tas ir viņa ienākumu avots ārpus darba Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!