Foto: Publicitātes foto
Viesojoties kanāla 360TV šovā "Vakars uz dīvāna", režisora Dž.Dž. Džilindžera sestajai sievai, rakstniecei un mārketinga speciālistei Ingai Grencbergai, šova vadītājs Nauris Brikmanis uzdeva arī visai pikantu jautājumu.

Viņš vēlējās ko vairāk noskaidrot par kādu savdabīgu rituālu – vagīnas dūmošanu - kuram reiz ceļojuma laikā Bali ļāvusies rakstniece. Tiesa, šova vadītājam jau pats jautājums izraisīja milzu smieklu vētru, jo Nauris dūmošanu bija sajaucis ar kūpināšanu, radot visai neparastas asociācijas.

"Ja latviešiem ir tipiski pirts rituāli, tad arī Bali ir pirts rituāli, kuri sevī ietver arī šo procedūru – vagīnas dūmošanu," pacietīgi gaidot, kamēr šova vadītājs pārvarēs smieklu lēkmi, skaidroja Grencberga, piebilstot, ka pats rituāls ir ļoti skaists un emocionāls.

Kāda izvērtās savdabīgā situācija šova ierakstā, skaties video:
Savukārt jau šovakar "Vakarā uz dīvāna" kanāla 360TV skatītājus ar neparastām Valsts svētku svinēšanas tradīcijām pārsteigs košā Gundega Skudriņa, kura arī atklās, kādas ir viņas ģimenes svētku tradīcijas un dos vērtīgus padomus, kā šogad radīt svētku sajūtu ik katrā mājā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!