Foto: Privātais arhīvs
Džesika Alvesa, kuru pasaule sākotnēji iepazina kā britu "dzīvo Kenu" vārdā Rodrigo Alvess, nonākusi pagalam bēdīgā situācijā. Ļaujoties neprasmīgas meistares rokām, cerētā skaistuma vietā viņas zodu "rotā" caurums.

Jau vēstījām, ka pasaulē slavenākā plastikas ķirurģijas fane Džesika iepriekš bija vīrietis. Šī gada sākumā "Kens" izlēma mainīt dzimumu un kļūt par efektīgu sievieti. Līdz šim tas arī veiksmīgi izdevies, taču nu piedzīvota pamatīga vilšanās.

Par notikušo Džesika pasvēstīja "Instagram" platformā un tūlīt pēc tam sniedza izvērstu komentāru britu tabloīdam "Mail Online".

Klāstot bēdu, 37 gadus vecā būtne teic, ka tagad spiesta staigāt ar plāksteri uz zoda, jo tajā izveidojies caurums, no kura šļakstās laukā izmantotā pildviela jeb "fillers".

"Pirms trim mēnešiem devos uz skaistumkopšanas salonu Eseksā, lai pieliktu sev skropstiņas. Salonā redzēju pāris sievietes, kuras tur nāca uz filleru procedūrām lūpās un zodā. Man ļoti patika, kā viņas izskatījās, un nolēmu arī savu zodu padarīt spicāku," stāsta Džesika.

Viņa atklāj, ka kundze, kura veikusi manipulācijas, bija pabeigusi tikai kursus. Rezultātā Džesikas zodā iešpricēts viens mililitrs pildvielas. Sākumā viss bijis labi, bet pēc pāris nedēļām zods sācis acīmredzami mainīties.

"Sākās infekcija, un šķidrums sāka pilēt laukā, izveidojot dziļu atveri zodā," ar šausmām atceras šovbiznesa dāma. Tas noticis tieši laikā, kad viņa lidojusi uz Brazīliju, lai tur veiktu kāju izskata uzlabojumus. Diemžēl arī tie nogājuši greizi – manipulāciju rezultātā uzblīdušas viņas pēdas! Sievietes pēdas piebriedušas pat par diviem izmēriem un viņa neesot varējusi iekāpt savās vecajās kurpēs.

Atlidojusi atpakaļ uz Lielbritāniju, viņa devusies pie Londonas ķirurgiem, tomēr tie nav spējuši nelaimīgajai Džesikai palīdzēt. Tad viņa nolēma lidot uz Turciju, bet arī turienes pieci labākie ārsti pateikuši, ka nezina, ko darīt nedz ar viņas kājām, nedz caurumu zodā, raksta "Mail Online".

Tomēr risinājums atradies. Trešdien Džesika instagramā vēstīja, ka Stambulā viņas zods tomēr salabots. Paralēli tam kārtējo reizi veikti uzlabojumi arī degunam un žokļa līnijai kopumā.

View this post on Instagram

A post shared by Medios de comunicacion (@artista_noticias_) on Sep 8, 2020 at 5:40pm PDT

Neraugoties uz neveiksmīgo pieredzi, Džesika nedomā apstāties sevis uzlabošanā. "Lai pilnveidotu savu sievietes izskatu, man būs vajadzīgas vēl dažas operācijas," viņa spriež, vienlaikus noraidot fanu pausto, ka Džesika ir emocionāli atkarīga no plastiskās ķirurģijas. Viņa teic, ka visas operācijas veic "veselības apsvērumu dēļ".

Jau vēstīts, ka pasaules slavu Rodrigo Alvess ieguva kā Kena lelles līdzinieks, bet nu veido sevi par Bārbiju. Līdz šim Rodrigo-Džesika par operācijām iztērējis vairāk nekā pusmiljonu eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!