Foto: Privātais arhīvs
No 3. jūnija ikviens, kas trešdienu vakaros pieslēgsies Sanda Miltoviča profilam "Facebook" platformā, varēs baudīt jaunu pozitīvu tiešsaistes raidījumu "Crowd Smiling".

Jaunā raidījuma mērķis ir izcelt un atgādināt par labajām lietām, kuras ir cilvēkam apkārt ikdienā. Runāt par un ap visu, kas ir pozitīvs, iesaistot sabiedrībā zināmus un nezināmus cilvēkus.

Skatītājiem būs iespēja līdzdarboties satura veidošanā, spēlēt attapības spēles, uzzināt dažādas aktualitātes, iejusties korespondentu ādā, smieties vienam par otru un katram par sevi, portālu "Delfi" informēja jaunā raidījuma "saimnieks" Sandis Miltovičs, kuram ir 12 gadu pieredze dažādu pasākumu vadīšanā un organizēšanā.

""Crowd Smiling" ir pašiniciatīvas projekts, kas tapis, apvienojoties vairākiem cilvēkiem, kuri ir gatavi dalīties ar dažādām lietām – pieredzi, zināšanām, smiekliem un emocijām," teic Sandis.

Jaunajā feisbuka šoviņā viņš gan nedarbosies viens. Līdzās Sandim par jestru muzikālo noskaņojumu parūpēsies DJ All-Viss, populārā vides dekoratore Baiba Prindule-Rence dalīsies ar dažādiem padomiem un knifiņiem, kā savas mājas pārvērst ar vienkāršiem paņēmieniem, savukārt bārmenis un viesmīlības eksperts Rūdolfs Milzarājs dalīsies pieredzē par dažādiem dzērienu noslēpumiem.

Tāpat jaunais raidījums paredz kāda īpaša slepenā viesa parādīšanos. Kas būs viesis – to skatītāji uzzinās tikai tiešraides laikā, taču jau pirms tam ikviens drīkst iesūtīt jautājumus šim cilvēkam.

Redzēt raidījumu un piedalīties tajā būs iespējams bez maksas – tas "ies gaisā" katru trešdienu laikā no pl. 21 līdz 22.15: https://www.facebook.com/SandisMiltovics/.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!