Foto: Privātais arhīvs

Kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Sapņu ķērājas" paviesojusies šobrīd visietekmīgākā influencere valstī, uzņēmēja, 23 gadus vecā Elīna Didrihsone. Raidījuma temats: sieviete un mākslīgais skaistums.

Vai viss dabīgais ir daiļš, bet viss mākslīgais – samākslots un lieks? Kas sievietēm liek sevi pakļaut sāpīgām un reizēm neatgriezeniskām manipulācijām? Vai tā ir vēlme būt allaž jaunām, kompleksi vai vienkārši aizrautība ar visu skaisto?

Šos tematus raidījumā kopā ar tā vadītājām Unu Ulmi, Lieni Stepenu un Grētu Pēdi apsprieda plastikas ķirurģe Evija Rodke-Sproģe, krišnaīts un dāmu pasaules pazinējs Uģis Kuģis, kā arī uzņēmēja Elīna Didrihsone.

Elīnai "Instagram" platformā ir jau 80 000 sekotāju, un viņa savus fanus priecē arī ar vēstījumiem par sevi pašu, kā arī ļauj ielūkoties savās ikdienas gaitās. Tomēr par to, ko viņa savā efektīgajā ārienē uzlabojusi mākslīgi, Elīna runā reti.

Viņa gan nekad nav noliegusi, ka ir mākslīgā skaistuma piekritēja, raidījumā gatava atklāti uzskaitīt, kādas manipulācijas veikusi.

"Man ir pieaudzēti mati, man ir filleris lūpās, un man ļoti patīk rezultāts. Es zinu, kāpēc es to esmu izdarījusi," teic Elīna un paskaidro: viņas dabas dotais deguns ir salīdzinoši lielāks, bet lūpas smalkas, tāpēc viņa vēlējusies tās nedaudz palielināt, lai uzlabotu sejas proporcijas. "Manuprāt, tas efekts ir daudzreiz labāks nekā bija."

Tāpat sieviete atklāj, ka veikusi krūšu palielināšanas operāciju un arī šo lēmumu ne mirkli nenožēlojot. "Man tas ir devis tikai milzīgus plusus! Man patīk, vīram patīk, un arī apģērbs uzreiz labāk izskatās," tā Elīna.

Elīnas sekotāji instagramā nesen varēja vērot, kā viņa iet cauri diezgan lielām mocībām, lai tiktu pie ideāla smaida – taisniem un koši baltiem zobiem. Didrihsone gan iesaka dāmām sevi pilnveidot, vienlaikus pirms operācijām nopietni izvērtēt to nepieciešamību.

Raidījums "Sapņu ķērājas" ar Didrihsones piedalīšanos pilnā garumā ēterā būs vērojams svētdienas vakarā kanālā "STV Pirmā!"
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!