Foto: Kadrs no video

Neraugoties uz rūgto attiecību pieredzi ar internetā iepazīto vīrieti, kurš izrādījās brunču mednieks, Liene Ušakova iepazīšanās vietni "Tinder" atzīst par gana labu vietu, kur darbā aizņemtiem cilvēkiem atrast savu otro pusīti.

Viņai ir labi zināmi daudzi pāri, kuri apprecējušies vai izveidojuši attiecības ar tinderī satiktu partneri. Taču viņa pati tur smagi "ieberzusies" – viņu savaldzināja un tad "apveda ap stūri" precēts donžuāns vārdā Ronalds. Pirms vairākiem gadiem notikušais izvērtās skaļā skandālā, jo atklājās, ka no vīrieša cietušas arī daudz citu dāmu.

"Tāds diemžēl tiešām bija. Taču ne par vienu vīrieti, ar kuru esmu satikusies vai veidojusi attiecības, es negribu teikt neko sliktu – galu galā darīju to pēc savas pašas izvēles. Taču ticu, ka dieviņš nav mazais bērns un galu galā saliks visu pa vietām. Arī šis cilvēks – viņš ir sāpinājis ļoti daudzas sievietes, ne tikai mani, un, ja vēl nav saņēmis pēc nopelniem, tad kaut kad dzīvē tā noteikti notiks," spriež sabiedrības dāma.

Savukārt citām sievietēm, kuras cer atrast savu mūža mīlestību internetā, Liene iesaka būt ļoti uzmanīgām – prasmīgi krāpnieki spēj viegli sagrozīt galvu un manipulēt par ar ļoti gudrām un stiprām sievietēm. Labāk septiņreiz nomēri, pirms nogriezt – šī tautas gudrība, Lienesprāt, šeit ir īsti vietā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!