Foto: DELFI

Šaha lielmeistare, bijusī Latvijas finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola uzmirdzēs kā TV šova zvaigzne – viņa kopā ar vīru piekritusi dalībai sadzīves šovā "Mīla burbulī".

No 17. februāra kanālā "STV Pirmā!" atsāksies šovs "Mīla burbulī", kas ļauj ieskatīties sabiedrībā zināmu pāru ikdienas dzīvē un uzzināt, kā viņiem izdodas saglabāt mīlestību, intimitāti un romantiku, kad visa pasaule ir "ciet". Šova pirmā sezona izskanēja pandēmijas mājsēdē, tagad ekrānos gaidāms turpinājums jau ar citiem pāriem. Saturs top galvenokārt "Zoom" platformā.

Uz "Delfi" jautājumu, vai Reizniece-Ozola uzsākusi TV zvaigznes karjeru, viņa skaidro, ka par šovu zvaigznēm ar vīru Andri gan negrasās kļūt, taču uzskata, ka ir vajadzīgi "jauki stāsti par foršām ģimenēm".

"Piedalāmies, jo patīk raidījuma pozitīvais raksturs," stāsta bijusī finanšu ministre, kura no aktīvās politikas nu ir attālinājusies. Vaicāta, vai par dalību "Mīlas burbulī" pāris saņem arī samaksu, eksministre teic, ka nē.

Šovā līdzās Ozolu pārim piedalīsies arī influencere Madara Rābe kopā ar draugu Jāni Sniedzānu, dziedātājs Miks Dukurs ar sievu Lauru, STV darbiniece Baiba Vītiņa ar vīru Artūru, kā arī dīdžejs ExDaBass jeb Mareks Dainis ar mīļoto sievieti Rantu.

Tāpat "Mīla burbulī" sekos līdzi arī lesbiešu pārim no Anglijas – latviešu rakstniecei Evai Edžai un viņas sievai Rouzijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!