::recepte::
Olas sakuļ ar pienu, sāli un pipariem.
Iemaisa brokoļus, lēcas un gabaliņos sagrieztu tomātu.
Traukam uzliek vāku vai pārsedz ar foliju, cep cepeškrāsnī 180 grādos kādas 20 minūtes, līdz, pakustinot trauku, var redzēt, ka olas vairs nav šķidras.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 saujastvaicēti brokoļi1 glāzevārītas melnās beluga lēcas1 tomāts5 olas100 mlpiens pēc garšassāls, melnie pipari puravu dīgsti pasniegšanai
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar pienu, sāli un pipariem.
2
Iemaisa brokoļus, lēcas un gabaliņos sagrieztu tomātu.
3
Traukam uzliek vāku vai pārsedz ar foliju, cep cepeškrāsnī 180 grādos kādas 20 minūtes, līdz, pakustinot trauku, var redzēt, ka olas vairs nav šķidras.
Ēd siltu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit