Foto: DELFI
Ceturtdienas, 23. novembra, vakarā Dailes teātrī pulcējās pašmāju teātra dzīves zieds, lai labākos no labākajiem suminātu "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremonijā.

"Spēlmaņu nakts" oficiālā ceremonija un līksmais burziņš, kas seko vēlāk, tradicionāli kļuvusi par vietu, kur skatuves māksliniekiem, aktrisēm un aktieriem, režisoriem un citiem teātra dzīves pārstāvjiem iespējams apliecināt savu labo stila izjūtu, un arī šis gads nebija izņēmums – daudzi bija piedomājuši pie skaista tērpa.

Kungi un dāmas šajā vakarā bija skaisti sapucējušies. Uz citu daiļavu fona izcēlās aktrise Ieva Florence, kuras sievišķīgā kleita bija apveltīta ar koķetu dekoltē izgriezumu. No stiprā dzimuma pārstāvjiem izcēlās režisors Dž.Dž.Džilindžers, kurš bija saposies no matu galiņiem līdz papēžiem un aplicis arī tauriņu.

Savukārt viens no vakara spilgtākajiem personāžiem bija slavenību asistents Rojs Rodžers Linkevičs, kurš ir aktīvs Rīgas saviesīgās dzīves baudītājs un vienmēr pamanās izcelties, jo uzvilcis mugurā kaut ko pavisam traku.

Blondo matu cirtu un krāšņā grima dēļ puisi bija grūti nepamanīt – viņš ļaužu burzmā Dailes teātrī izcēlās kā krāšņa puķe. "Spēlmaņu nakts" laureātu sarakstu iespējams apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!