Foto: Publicitātes foto
Mazuļa gaidību pēdējā mēnesī Elīna Didrihsone un viņas vīrs, uzņēmējs Nauris Didrihsons, piedalījās TV šovā "Iečeko slavenību", ļaujot Andrim Bulim paviesoties viņu nesen iegādātajā plašajā Rīgas dzīvoklī. Raidījumā Didrihsone arīdzan ļāva noprast, cik viņa pelna.

Kā zināms, Didrihsonu pāris pirms dažiem gadiem izveidoja savu apģērbu veikalu "Butterfly", kas sākotnēji bija šovrūms mazā dzīvoklītī, bet vēlāk kļuva par veikalu Kr.Valdemāra ielā, tad pārcēlās uz telpām pašā Rīgas centrā Blaumaņa ielā. Apģērbu bode un tās klāsts – ārzemēs iepirktas plašpatēriņa preces – īpaši populārs ir Didrihsones fanu vidū; veikalniece drēbes aktīvi reklamē "Instagram" platformā.

Uz Andra Buļa jautājumu, cik labi veicas ar peļņu viņas biznesam, Elīna neslēpj: "Pelnām mēs ļoti labi!" Labs mēnesis ir tāds, kurā nopelnīts vairāk nekā iepriekšējā mēnesī, spriež rosīgā dāma, kura nesen kļuva par mammu savam pirmdzimtajam, bet darba lietas tamdēļ nav metusi malā.

Piemēram, 5000 eiro mēnesī skaitās ļoti slikts rādītājs. 10 000 eiro peļņu viņa min kā "remdenu" skaitli, taču Buļa minētie 40-50 tūkstoši mēnesī veikala saimniekiem tomēr vēl nav, – ir kur tiekties! 25 gadus vecā veikalniece skaidro, ka precīzus peļņas ciparus neatklās, jo nevēlas, lai cilvēki viņu vērtē pēc maciņa biezuma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!