Foto: Publicitātes foto

Savulaik populārā dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane šoruden ieradusies dzimtenē, turklāt kopā ar savu mīļoto vīrieti Nati. Puisim liels pārsteigums bijis, ka Latvijā ir tik ļoti auksti, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Elīna Fūrmane jau 11 gadus dzīvo ASV, kur rosās gan kā dīdžejs, gan arī uzņēmēja – viņai tur pieder divi apģērbu veikali. Fūrmane kopā ar savu draugu Nati šobrīd paceļo pa Eiropu, un piecas dienas nolēma pavadīt Elīnas dzimtenē. Notikumam par godu tika apmeklēts arī saviesīgs pasākums – pāris pabija "Stockmann" modes skatē.

Kā žurnālam "Kas Jauns" skaidro Elīna, draugs bijis izbrīnīts, cik pie mums ir auksti. "Taču viņam ļoti patīk tas, kāds miers ir Latvijā. Šeit neesot stresa," mīļotā puiša teikto atklāj Elīna. Ar Nati viņa ir kopā vairākus gadus.

Fūrmane ļoti vēlētos atkal atbraukt Ziemassvētku laikā, kad būs sasnidzis sniegs. "Būs jāsaģērbj Nate tā kārtīgi, lai ir silti," smej dīdžejmeitene. Tiesa, dīdžejošana viņai nu jau ir blakusnodarbe, jo primārais ienākumu avots esot viņas veikali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!