Foto: Privātais arhīvs

Aktrise, rakstniece un māksliniece Elīna Maligina iestūrējusi laulības ostā – skaistajā Gibraltārā viņa kļuvusi par animācijas režisora Reiņa Kalnaeļļa kundzi, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Abiem mīlētājiem šīs nav pirmās laulības – Reinis Kalnaellis iepriekš bijis precējies vienreiz, bet Elīna Maligina (viņa arī Helēna Ora) bijusi sieva režisoram Dž. Dž. Džilindžeram un "Olainfarm" īpašniekam nelaiķim Valērijam Maliginam.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", Kalnaellis un Maligina viens otru pazīst jau kopš skolas laika un abi satuvinājušies relatīvi nesen. Kalnaellis bija producents viņas animācijas īsfilmai "Panika", kas iznāca vienlaikus ar tāda paša nosaukuma grāmatu. Maligina par savām jaunajām attiecībām nav informējusi savus draugus, tāpēc daudziem notikušās kāzas Gibraltārā būšot pārsteigums.

Maligina ir skopa komentāros par lielo pavērsienu dzīvē: "Neko vairāk par apstiprinājumu, ka tas noticis Gibraltārā un ka pasākums bija mīļš, sirsnīgs un ģimenisks, no manis gan neizdabūsiet. Mums viss ir kārtībā, esam laimīgi," – tā māksliniece.

Pēc laulībām Maligina palikusi mirušā vīra uzvārdā.

Māksliniece ir mamma meitiņai Hannai, kas nākusi pasaulē viņas otrajā laulībā ar Džilindžeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!