Foto: Instagram.com/elinamaligina_com/

Aktrise, režisore, māksliniece un rakstniece Elīna Maligina (Helēna Ora) sniegusi interviju izdevumam "Lilit", kurā apspriesta arī mīlestības tēma. Maligina atklāj, ka pati pārstāv ideju par tradicionālu ģimeni, taču var iemīlēties arī sievietē.

"Es varu dalīt savu enerģētisko un fizisko telpu ar jebkuru dzimumu. Iemīlos cilvēkā, nevis dzimuma pazīmēs. Un es nesaku nē, ja man augstākie spēki sūta mīlestību. Kad iedarbojas ķīmija, var iemīlēties arī sievietē. Tā jau ir mana personiskā lieta, ko mīlēt. Nedomāju, ka tas ir kas īpašs. Pati gan esmu par tradicionālu ģimeni," žurnālam saka Maligina.

Mīlestību viņa pazīst – tāda bijusi gan laulībā ar režisoru Džilindžeru, gan otrajā laulībā ar uzņēmēju Valēriju Maliginu, kurš aizgāja mūžībā pēkšņi un negaidīti.

Runājot par mīlestību ar Valēriju, Elīna atzīst: dzīvojām kā uz vulkāna.

"Par mani teica – izvēlējās miljonāru, re, cik merkantila! Bet es jau esmu teikusi un atkārtošu vēl un vēl – mani piesaista vīrieši, ar kuriem kopā varu izaugt. Ar Valēriju mēs iepazināmies izstādē. Kad man bija 18 gadu, manās attiecībās darbojās ķermeņa ķīmija. Tagad ķermeņa ķīmijai pieslēdzas smadzenes. Strādā ķīmija – vīrietis man patīk, es varētu ar viņu pārgulēt, viņš teorētiski varētu būt manu bērnu tēvs, tātad vesels, adekvāts, situēts, interesants, piemērots... Pirms jebkādu attiecību uzsākšanas man nepieciešams daudz sarunu, lai saprastu, kas lācītim vēderā," skaidro viņa.

Viņa skaidro, ka abu savienībā bijis daudz kopīga, taču tas neizslēdza arī problēmas un nesaskaņas. "Šis milzīgais emociju vilnis man bija jauna, aizraujoša un brīnišķīga pieredze. Žēl, ka par publiskas apspriešanas priekšmetu kļuva tas, kas patiesībā bija tikai mūsu privāta lieta. Tā bija dzīve, ko mēs izvēlējāmies paši, un tā mums patika," intervijā "Lilit" saka Maligina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!