Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Elīna Gluzunova pieķērusi neuzticībā savu partneri un trīs bērnu tēvu Artjomu, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Izdevuma rīcībā ir arī slepenās kameras uzņemtas fotogrāfijas, kurās Gluzunovs redzams randiņā ar citu sievieti. Uz tikšanos viņš ieradies ar ziediem.

Gluzunovu ģimenē skandāls seko skandālam, un pēc kārtējā skandāla atkal seko salabšana. Daļu no šīs ģimenes drāmas TV skatītāji varēja vērot šovā "Ģimene burkā", bet sadarbība nesen tika pārtraukta, jo šova veidotāji pieredzējuši vardarbības epizodes varoņu attiecībās. Gluzunovai tikusi piedāvāta palīdzīga roka, tomēr pēc brīža viņa jau atkal atgriezās pie mīļotā Artjoma. Šovā visi varēja sekot līdzi ne pārāk klasiskai situācijai: sieviete alkst saderināšanās gredzena un kāzu, bet vīrietis tikai sola, sola, taču neprec.

Abu vērtrainās attiecības ilgst deviņus gadus un dziedātāja Artjomu sauc par savu vīru. Nelaulājoties viņa arī pieņēmusi Gluzunova uzvārdu,

Nu žurnāls "Kas Jauns" vēsta, ka Gluzunova tomēr vēlas no dzīvesbiedra šķirties. Abi jau guļot atsevišķās istabās un pārrunā tikai ar bērniem saistītas lietas. Kāzu, kā saka viņa, nebūs.

Izdevuma rīcībā nonākušas fotogrāfijas, kurās redzams Artjoms, ar ziediem ierodoties lielveikala kafejnīcā, kur saticis kādu sievieti. Pēc pusdienām viņš "samīļojis savu pavadoni" un jau iezīmējis nākamo tikšanās reizi.

Gluzunovai ir zināms, ka dzīvesbiedrs "viņai aiz muguras iepazinies".

"Jau sen zinu, ka vīrs sarakstās ar citu sievieti, man tas nav nekas jauns. [..] Man jau sen bija aizdomas, jo nav jau pirmā reize, kad viņš tā rīkojies," saka Elīna.

Viņa nobriedusi beidzot šķirties pa īstam. Lai gan vēl nesen Artojms teicās, ka precēs Elīnu, tagad viņa saka, ka pēc TV šova vairs negrib saglabāt attiecības: "Mūs nekas nesaista, tukša vieta. Es vēlos palikt ar bērniem dzīvoklī, un Artjoms lai dodas prom," saka viņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!