Foto: Privātais arhīvs
Valstī labi zināmā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone paudusi sašutumu par viņas klientu un arī nelabvēļu milzīgo ofensīvu, proti, dienas laikā Elīna saņēmusi pat 1000 vēstules par to, ka viņa esot bezatbildīga grūtniece.

Populārā influencere Elīna Didrihsone un viņas vīrs, uzņēmējs Nauris Didrihsons pērnā gada decembra izskaņā paziņoja, ka gaida mazuli. Tagad, ka Didrihsones grūtniecība ir jau acīmredzama, viņa saņem pat tūkstoš vēstuļu dienā no sekotājām, kuras pauž neizpratni par Elīnas slaido augumu, gaidību otro trimesti pārkāpjot.

Uzņēmēju pāris šobrīd atrodas Dominikānā, un tur tapuši jaunākie fotoattēli "Instagram" vajadzībām – Elīnai, kopš viņa savu profilu padarīja nepieejamu paviršiem interesentiem, ir vairāk nekā 90 000 sekotāju. Pie attēla uz jahtas Didrihsone vēsta: "Saņēmu vairāk nekā 1000 vēstules par to, cik esmu bezatbildīga grūtniece!"

Didrihsone skaidro, ka parasti izbraukumos viņai jau pēc trim dienām gribas uz mājām, bet ne šoreiz. 24 gadus vecajai veikalniecei nācies saskarties ar pārmetumiem, ka viņa nepietiekami ēd, nepareizi ēd, badojas, nerūpējas par bērnu vēderā. Interneta vidē ir vairāki forumi, kuros pulcējas simtiem sieviešu, kas anonīmi apspriež Didrihsones dzīvi, tostarp viņas grūtniecību. Tajos kaislības sit augstu vilni.

"Es ēdu četrreiz dienā, ja ne biežāk! Bet mana sliktā dūša mani nepamet! Es jūtos sūdīgi pēc katras ēdienreizes, it īpaši, ja ēdu kaut ko smagāku. Ko tieši man iesākt? Mocīt sevi? Svars krīt," raksta Didrihsone. Viņa apsolījusi pēc ceļojuma doties pie sava ārsta, tāpat arī iepriekš paudusi, ka dzīvo saskaņā ar savas ginekoloģes ieteikto, kura citstarp esot rekomendējusi Elīnai kā grūtniecei nevakcinēties pret Covid-19.

Jāpiebilst, ka pati Elīna ceļo kopā ar mērlenti un savus fanus regulāri informē par auguma apmēriem. Jaunākajos datos viņas kājas ciskas apmērs ir 45cm, dibena apmērs 85cm, bet viduklis atbilst 65 centimetriem. Tas pārsteidzis arī topošo māmiņu pašu: "Reāli var redzēt sejiņā, ka esmu nokritusies. Pleci, rociņas, ciskas, dibens un seja kļūst daudz tievāka," viņa teic.

Didrihsone uzsvērusi, ka nebadojas un speciāli netievē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!