Foto: Vida Press
Populārā amerikāņu šovmene Ellena Dedženersa sociālajā tīklā "Instagram" ievietojusi video, kurā izceļ savas mīlestības iedabu un esenci – šonedēļ viņa un viņas sieva aktrise Porša de Rosi atzīmē savu kāzu 14. jubileju.

64 gadus vecā TV šovu vadītāja Dedženersa nesen paziņoja, ka viņas vadītajam šovam, kurš pastāvēšanas laikā godalgots ar 33 "Emmy" balvām, pienācis gals, taču savu profesionālo darbību viņa turpina.

Šonedēļ komiķe saviem 125 miljoniem instagrama sekotāju piedāvā izjustu video, kurā viņa svin mīlestību. 2008. gadā savas mājas pagalmā Beverlihilsā viņa apprecējās ar aktrisi Poršu de Rosi, kuru Latvijā vislabāk atceras kā Nelli Porteri no seriāla "Alija Makbīla". Kāzas nebija plašas, tajās piedalījās tikai 20 mīlētāju vistuvāko cilvēku. Kāzās Dedženersa bija tērpusies sniegbaltā uzvalkā, bet Rosi – krāšņā līgavas kleitā.

"Ir labi būt mīlētai," sirsnīgo video komentē komiķe.

Dedženersai laulība ar de Rosi ir pirmā mūžā, bet Rosi iepriekš bija precējusies ar vīrieti – skaņu režisoru Melu Metkalfiju, šī laulība ilga no 1996. līdz 1999. gadam. Jau pēc gada aktrise iepazinās ar Dedženeresu.

Tobrīd tikko bija beigušās Dedženeresas attiecības ar aktrisi Annu Hešu (Anni Heču), kurš šogad augustā cieta smagā autoavārijā un vēlāk slimnīcā tika atslēgta no dzīvību uzturošiem aparātiem. Līdzjūtību sociālajos tīklos pauda arī Dedženeresa: "Šī ir skumja diena. Sūtu savu mīlestību Annes bērniem, draugiem un visai ģimenei..."

Kad Dedženeresa ar Hešu sāka satikties – viņu mīla ilga no 1997. līdz 2000. gadam – abas bija viens no pirmajiem atklātu lesbiešu pāriem Holivudas sabiedrībā.
Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!