Foto: Delfi

Savas gaitas šovbiznesā sācis 24 gadus vecais epidemiologs Ņikita Trojanskis, kuru Latvijā iepazina Covid-19 pandēmijā – viņš gan sociālajos tīklos, gan medijos modelēja situāciju, kā vīrusa izplatība varētu attīstīties un kā to visefektīvāk apkarot. Nu Trojanskis savu popularitāti kaldinās vēl kādā citā veidā, proti, viņš piekritis dalībai TV šovā.

Septembra sākumā kanālā 360TV jauno sezonu piedzīvos šovs "Četri uz koferiem" – tas ir raidījums, kura ietvaros ceļojumā uz ārvalstīm dodas četri Latvijas sabiedrībā atpazīstami cilvēki. Šoreiz kompānija viesojās grāfa Drakulas zemē Rumānijā, un turp devies arī epidemilogs Ņikita Trojanskis. Kopā ar viņu ceļojumu TV kameru priekšā izbaudīs dziedātāji Liene Šomase un Nikolajs Puzikovs, kā arī aktrise Kristīne Belicka.

Kā skaidro producentu grupas "Brīvdienas TV" pārstāvis Kristaps Valdnieks, saņemot piedāvājumu piedalīties šovā, Trojanskis esot diennakti visu apdomājis, līdz piekritis. "Starp citu, atšķirībā no radošajām personībām, viņš savu ceļojuma plānu iesūtīja gandrīz nekavējoties un tas bija "Excel" tabulas formā ar vairākiem variantiem: ja neizdodas tas, tad darīsim tā. Ja būsim noguruši – iesim šeit," – tā Valdnieks.

Producents nenoliedz, ka epidemilogs šovam tika uzaicināts tamdēļ, ka viņš kļuvis publiski atpazīstams: "Ņikita Trojanskis ir ļoti neparasts cilvēks ar savu skatījumu uz dzīvi, un nenoliedzami kļuvis arī atpazīstams pandēmijas laikā. Saliekot visu šo kopā, nonācām pie secinājuma: vajadzētu uzrunāt! Un ne mirkli nenožēlojam šo lēmumu. Viņš ir foršs! Viņš iejutās lieliski, viņš noteikti bija viena no šīs kompānijas dvēselēm. Cik novēroju, viņiem izveidojās arī labs tandēms ar Nikolaju Puzikovu," stāsta Valdnieks.

Uz "Delfi" jautājumu, vai pats nebaidās, ka pēc dalības šovā varētu paplēnēt viņa nopietnais ārstniecības personas tēls, un pastāv risks, ka viņu vairs neuztvers nopietni, Trojanskis pēc būtības atbildi nesniedza, skaidrojot, ka sakāmais viņam jāsaskaņo ar šova veidotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!