Foto: Kadrs no video
Smeldzes šovā "Caur ērkšķiem uz..." jau otrajā sērijā savu raksturu lieliski nodemonstrēja Nataļja. Ar vienu neglītu kāzusu sieviete par sevi pateica faktiski visu.

Šova ietvaros dāmām bija dots uzdevums: sakopt jūras pludmali no tur atstātajām atpūtnieku drazām. Meitenes, bruņojušās ar melnajiem miskastu maisiem metās vākt atkritumus, lai arī laikapstākļi nebūt nebija lutinoši – pūta stiprs vējš.

Vienīgā, kura demonstratīvi atteicās ņemt rokās maisu un piedalīties svētīgajā aktivitātē, bija rīdziniece Nataļja. Viņa laiski špacierēja pa liedagu un it nemaz nebija pierunājama uzkopšanas darbiem.

Skarbs vārds par šādu lietu bija sakāms citām meitenēm. Mutīgā ventspilniece Kristīne bija retoriski tieša: "Na*uj tu esi šeit?" Kristīne ironizē, ka varbūt Nataļjai bijis smalks manikīrs vai kādi citi aspekti, kādēļ viņa nespēj palīdzēt citām vākt pludmali. Lai vai kā, kamēr citas meitenes strādāja, 32 gadus vecā krieviski runājošā Nataļja pastaigājusies kā princese pa pludmali.

Arī dalībniece Ina atzīst, ka šāda rīcība no kolēģes puses ir neglīta. Savukārt limbažniece Ginta novērojusi, ka Nataļja konsekventi nedara vispār neko – viņa tikai "guļ un pukst". Lai gan it kā esot atnākusi šeit uzvarēt.

Tikmēr pašai Nataļjai par savu slinkumu un izkrišanu no kolektīva kopējā mustura ir viens arguments: "Es neizskatos pēc verdzenes!"
Jau nākamnedēļ šova trešajā sērijā notikumi attīstīsies tālāk. Jāpiemin, ka desmit dāmu pulciņā nu ir ienācis arī vīrietis – hronisks alkoholiķis Edgars.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!