Foto: DELFI
Fināla priekšvakarā šovā "Caur ērkšķiem uz..." virmo vēl neredzētas kaislības – intrigu virpulī nokļuvušas bijušās mīlnieces Anastasija un Marija, kuras līdz šim (arī pirms dalības projektā) bijušas teju nešķiramas. Taču nu abas kļuvušas par nesamierināmām naidniecēm un savu attiecību peripetijās iepinušas arī pārējās dalībnieces.

Kamēr Marija saka, ka Anastasija joprojām nav samierinājusies ar to, ka abu attiecības beigušās un nespēj palaist bijušo mīļoto vaļā, pati Nastja vaino Mariju intrigu vērpšanā un cenšas pret ekspresīvo dāmu sakūdīt arī pārējās pusfinālistes – Madaru un Kristīni.

"Kāpēc tu staigā un stāsti apkārt manai mammai visādas figņas? Kāpēc tu visu laiku melo? Kam tu visu laiku zvani un raksti? Tu nekad neatbildi, bet pēc tam bļauj, ka es tev draudu. Tu spēlē uz publiku! Arī par Madaru tu nesmuki runā apkārt," draudzenei, ar kuru līdz šim dzīvojusi zem viena jumta, klūp krāgā Anastasija.

Pārmetumi aiziet tik tālu, ka abas strikti nolemj – pēc projekta kopā vairs dzīvot nespēj un iesaka viena otrai izvākties no kopīgā mājokļa iespējami ātrāk. "Viņa mani žņaudz. Es viņu neaiztieku, bet viņa dara visu, lai pievērstu manu uzmanību. Nāk un saka, lai beidzu čupoties ar Kristīni. Ja tu mani esi palaidusi, tad kāda tev starpība, ko daru?!" pārsteigta par Anastasijas rīcību ir Marija.

Neizpratnē ir arī pārējās pusfinālistes – Kristīne, ar kuru Marijai izveidojušās nopietnākas attiecības, cenšas būt neitrāla un nelīst abu bijušo mīlnieču attiecībās. Taču Madara gan ir apņēmības pilna noskaidrot patiesību: vai tiešām varētu būt tā, ka Marija vērpj intrigas pret viņu?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!