Foto: DELFI
Sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." notikusi pirmā izbalsošana – šovu pameta 21 gadu vecā "īkstīte" Katrīna. Balsojums bija solidaritātes piemērs, proti, Katrīna pati visām kolēģēm bija teikusi, ka grib prom un piedāvātās dzīves pārmaiņas viņa grasās realizēt pati ārpus šova rāmjiem.

Atklājās, ka 21 gadus vecā sieviete, kura sapņo par dzīvi brīvu no narkotikām, pati ir lūgusi balsot par viņu, lai varētu ātrāk doties mājup, jo arī "ārpusē" viņa varot mainīties pašas spēkiem.

Šāda rīcība ne pa jokam saniknoja Jāni Bukumu, kurš dāmām veltīja skarbus vārdus: "Šis ir projekta piektās jubilejas gads un ir skumji, ka viss sākas tik ačgārni. Tas, ka kāda jau projekta sākumā saka, ka grib mājās, man rada jautājumu: priekš kam tu šeit nāci?! Ja vēl kādai gribas iet mājās, sāp vēders, galva vai tamlīdzīgi, lūk, tur ir durvis. Un es nejokoju," skarbs ir Bukums. Viņam pievienojas arī šova vadītāja Liene Stepena, sakot, ka ir ļoti daudz meiteņu, kuras sapņo par dalību projektā, bet Katrīna šo iespēju patiesībā ir izniekojusi.

Savai aizstāvībai jaunā sieviete sacīja, ka jau šobrīd daudzas atziņas esot paņēmusi savā sirsniņā un jūtot sevī pārmaiņas. Tāpat viņa vēlēja veiksmes pārējām dāmām, kuras turpina dalību projektā: "Tie, cilvēki, kuri grib tik tālāk, arī tiks tālāk. Viņi sevi saņems rokās un noturēs līdz beigām," uzskata Katrīna.

Atgādinām, ka jaunā sieviete nāca uz šovu ar mērķi atbrīvoties no narkotiku atkarības. Viņa uzaugusi bērnu namā un piedzīvojusi mātes nogalināšanu acu priekšā. Pieredzētā vardarbība sējusi dusmas pret vīriešiem. Dusmās var kļūt nesavaldīga. Sapņoja par dzīvi bez atkarībām un par darbu picērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!