Foto: Privātais arhīvs

"Sieviete dodas uz spontānu pirmo randiņu, piedzeras un attopas Parīzē" – šāds virsraksts rotā īsu video ietekmīgā medija "The Independent" britu atzara dzīvesstila sadaļā. Materiāla pamatā ir influenceres, uzņēmējas un nu jau arī rakstnieces Evelīnas Pārkeres "TikTok" video ar viņas piedzīvojumiem Parīzē.

"The Independent" raksta: "Kāda sieviete pavēstījusi, ka nokļuvusi Parīzē pēc tam, kad pirmajā randiņā bija piedzērusies un kopā ar savu noslēpumaino vīrieti spontāni rezervējusi lidojumu. 22 gadus vecā Evelīna Pārkere dokumentēja galvu reibinošo notikumu vietnē "TikTok" un atzina, ka tas bijis romantiskākais randiņš viņas dzīvē. Viņi abi dzīvo Rīgā, tur arī iemalkoja dažus dzērienus, tad nolēma doties uz lidostu un tālāk uz romantiskāko pilsētu pasaulē. Parīzē viņi pavadīja 24 stundas. Evelīna arī atklāj, ka tikās ar šo puisi atkārtoti."

Pārkeres "TikTok" profilā šis video kļuvis par vienu no populārākajiem – tas aplūkots jau vairāk nekā 85 000 reižu un zem tā virknējas cilvēku komentāri, kuros ļaudis pauž pieņēmumu, ka Evelīna un viņas pavadonis noteikti ir ļoti turīgi.

@malishkaparker I still can’t believe that this actually happened #spontaneous #paris #date ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Ceļojumu uz Parīzi influencere dokumentējusi arī "Instagram" profilā. Saviem vairāk nekā 120 tūkstošiem sekotāju viņa parādījusi vakariņas restorānā, izgaismotu Eifeļa torni un sevi tā pakājē, bet jaunākajā fotosesijā priecājas par ērtībām, ko nodrošina aviopārlidojums lidmašīnas pirmajā klasē – Pārkere devusies jau citā ceļojumā uz Āfriku, Keiptaunu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!