Foto: Privātais arhīvs



Mūsdienu cilvēkiem ir neierobežotas iespējas izpausties sociālajos tīklos, dibinot dažādas specifiskas domubiedru grupas. Viena no interesantākajām ir "komūna" Big Booties & Thick Chicks, kas pulcē meitenes ar lieliem dibeniem.

Šajā sociālā tīkla Facebook grupā ir laipni gaidīta ikviena meitene, kura ir tieva, bet ar visai paprāvu dibenu, tomēr obligāts noteikums ir šo dibenu nofotografēt un izlikt publiskai apskatei.

Šī interesentu grupa pastāv jau gandrīz divus gadus un iet rokrokā ar tik mūsdienīgo modi uzņemt "selfijus", kas gan atzīta par psihisku slimību.

Tiesa, šajā gadījumā runa drīzāk ir par "belfijiem" (no vārdiem selfie un buttocks) - tie ir pašportreti, kuros galvenais nav seja, bet gan dibens. Šajā grupā gan ar parastiem "belfijiem" nepietiek, jo dibeniem jābūt resniem.

Protams, šīs kustības iedvesmotāja ir slavenā amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana, kuras izcilākā rakstura īpašība ir varenie pupi un ne mazāk iespaidīgs dibens.

Taču šajā sfērā ir arī citas leģendas, piemēram "Koko" Ostina - sieviete ar, pēc daudzu domām, skaistāko dibenu pasaulē. Lielisko dibenu kompānijai pieskaita arī Dženiferu Lopesu.

Tāpat liela nozīme ir aizraujošajai atrakcijai, ko dēvē par "tverkingu" - ritmiskai pakaļas kratīšanai, kuras apoloģēte savukārt ir draiskā dziedātāja Mailija Sairusa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!