Foto: Kadrs no video
Latvijas šovu zvaigzne kolorītais brazīlietis Felipe Gabriels jau ilgu laiku ir labos draugos ar Lauru Vizlu – meiteni, kura plašāku atpazīstamību ieguva kā Kristapa Porziņģa mīļotā sieviete. Izrādās, ka Felipe un Laura iepazinušies klubā "Coyote Fly" laikā, kad puisis bija nesen ieradies Latvijā.

Abus vieno sirsnīgas draudzības saites, un Felipe ļoti novērtē, ka Laura ir viens no tiem retajiem cilvēkiem, kas ik pa laikam piezvana, lai painteresētos, kā viņam klājas, un arī pats var meitenei zvanīt jebkurā laikā, ja nepieciešams atbalsts.

Šova "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem Felipe ļāvis būt klāt kādā abu satikšanās reizē kādā vietējā restorānā. Vīrietis ļoti cer, ka Laura kādreiz atbrauks ciemos uz viņa dzimteni Brazīliju, lai puisis var izrādīt draudzenei turienes skaistākās vietas. Pirms Felipes šķiršanās ar mīļoto meiteni Rēziju viņiem ir bijis plāns aizceļot turp visiem kopā.

Felipe gan atzīst, ka Brazīlija ir ne vien ļoti skaista, bet var būt arī ļoti bīstama vieta, kur uz ielām brīvi tiek tirgotas narkotikas un pat pusaudži pārvietojas ar ieroci pie sāniem. Laurai šī situācija nemaz nepatīk, viņa atzīst, ka baidās doties šajā ceļojumā, tomēr viņas atvadu vārdi pēc tikšanās kafejnīcā ir – tiekamies Brazīlijā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!