Foto: Kadrs no video
Karstasinīgais brazīlietis Felipe Gabriels, kurš ilgāku laiku bija attiecībās ar latviešu meiteni Rēziju un pagājušajā rudenī piedzīvoja sāpīgu šķiršanos, nu lolo īpašas jūtas pret citu meiteni. TV šovā "Slavenības. Bez filtra" Felipe apstiprināja, ka uzsācis kopdzīvi ar dāmu vārdā Taina.

Šoreiz izredzētā ir viņa paša tautiete – Brazīlijā populāra dīdžejmeitene un influencere Taina. Abi iepazinušies janvārī, kad Felipe viesojies dzimtajās mājās, un savstarpējā kaisle starp dienvidniekiem uzvirmojusi visai ātri. Tagad draudzene ieradusies pie Felipes Latvijā un abi kopā dzīvo šikajā Rīgas klusā centra dzīvoklī, par kuru Felipe ik mēnesi šķiras no 1500 eiro īres naudā.

Jaunās attiecības liks pie brīvības un sieviešu uzmanības pieradušajam Felipem krietni pastrādāt ar paša uzskatiem, proti, Taina nav vis nekāda klusā pelēkā pelīte, bet gan feministiski noskaņota meitene ar raksturiņu.

Viņasprāt, sievietes vieta nav virtuvē un mājas darbos, vīrietim nav jāpārtrauc draudzene, kad viņai kas sakāms – šie ir tikai daži no noteikumiem, ko Felipem turpmāk nāksies likt aiz auss...
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!