Foto: Privātais arhīvs
Baņķiera Oļega Fiļa dzīvesbiedre, Nurmuižas pils restorāna pārvaldniece Kristīne Jelinska publiski komentējusi Fiļa bijušās sievas Santas Bernālas teikto par savu nožēlu, ka savulaik "iekritusi" uz tādu vīrieti kā Fiļs. Jelinska savā vēstījumā nav taupījusi skarbus vārdus drauga bijušajai sievai.

Otrdien publicējām Santas Bernālas viedokli par Rīgas Apgabaltiesas lēmumu, kas paredz, ka viņai jāatmaksā šķirtajam vīram Fiļam gandrīz divi miljoni eiro – Fiļs tiesā pierādījis, ka Bernāla viņu krāpusi un izmantojusi savtīgos nolūkos baņķiera turīgumu. Bernāla lēmumu pošas pārsūdzēt Augstākajā tiesā.

Tikmēr viņa pašreizējā draudzene Kristīne Jelinska nav varējusi atturēties no sava redzējuma paušanas bijušo mīlnieku strīdā. Jelinska "Instagram" platformā pārmet drauga bijušai sievai viņas atklātību presē un draud pastāstīt daudz ko vairāk par šo attiecību aizkulisēm. Šim nolūkam Jelinska gaida kādu interviju.

"Izlasīju Santas komentāru. Ko lai saka, iemaņas rakstīšanā un makaronu karināšanā uz ausīm neesi zaudējusi, tāpat kā [neesi] atmetusi dzeršanu. Tagad, kad viss iet uz beigām, varu runāt arī es, un man ir daudz, ko pastāstīt par tevi, Santa," no sporta zāles vēsta Jelinska, "bet to citreiz – kādā skaistā intervijā "Santa un viņas iedomu pasaule". Pārējiem, kas šodien lasīs Santas murgu – neņemiet galvā. Patiesība ir pavisam savādāka. Pārdzērusi jēgu atkal...," skarbi teic Fiļa mīļotā.

Atgādinām, ka Fiļs kopā ar Jelinsku sagāja īsi pēc tam, kad laulība ar Bernālu (iepriekš Zāmueli) cieta fiasko. Abi pirmo reizi sabiedrībā kopā parādījās 2018. gada rudenī. Jelinska agrāk strādājusi Fiļam piederošajā "ABLV" bankā.

Kristīne vēl bija precējusies, kad uzsāka dēku ar baņķieri, un viņas vīrs Kaspars, ar kuru sievietei ir viens kopīgs bērns, pašmāju presei atklāja, ka par attiecībām ar Oļegu sieva vīram paziņojusi ar īsziņas starpniecību.

Nu jau piecus gadus Jelinska ar Fiļu bauda kopdzīvi; sieviete savu grezno dzīvi dāsni demonstrē internetā. Jelinska ikdienā vada Nurmuižas restorānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!