Foto: Privātais arhīvs
Savām kāzām rudenī turpina gatavoties pašmāju fitnesa treneres Danute Tamme un Sendija Oficiere. Abas mīlnieces šobrīd ir saderināto statusā, un par gatavošanos dzīves lielajam notikumam pastāstījušas arī šovam "Slavenības bez filtra", tostarp meitenes atklāj, kādos apstākļos noticis viņu pirmais sekss.

Ne Sendija, ne Danute agrāk nebija pievērsušas seksuāla rakstura uzmanību sava dzimuma pārstāvēm – bijušas arī ilglaicīgas attiecības ar vīriešiem. Taču brīdī, kad viņas satikušās, starp abām esot zibenīgi uzplaukusi spēcīga savstarpējās pievilkšanās ķīmija, saka fitnesa skaistules.

Abas dāmas iepazinušās trenežieru zālē. Danute vēl šodien ir Sendijas trenere.

Sendija bijusi pirmā, kas par savām jūtām runāja skaļi, bet viņa atzīst, ka tas bija ļoti grūti. Kā izrādās, lai pirmo reizi izmēģinātu tuvību, abas dzērušas šņabi, un mīlas priekiem ļāvušās skurbumā.

Jau vēstījām, ka Oficiere un Tamme viena otru bildināja Ņujorkā, un rudenī gaidāma salaulāšanās Dānijā, kas ir Latvijai tuvākā valsts vieta, kur viendzimuma pāri drīkst precēties. Svinības dzimtenē notiks pirms ceremonijas ārzemēs, un tajās mācītāja lomā iejutīsies mūziķis Ralfs Eilands. "Imitēsim laulību ceremoniju ar mācītāju. Mums būs krāšņas, pat episkas kāzu kleitas. Tās nebūs baltas, jo neesam ne jaunavas, ne kristietes," gaidāmo pasākumu ieskicē Sendija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!