Foto: Vida Press
Mūsdienu sabiedrība uzstājīgi pieprasa, lai populārs cilvēks būtu arī skaists, tāpēc, maksājot par slavu, daudzas slavenības ir gatavas nemitīgi uzlabot savu ārieni pat 80 gadu vecumā. Reizēm gan sanāk kļūdīties.

Šādu neveiksmīgu plastiskās ķirurģijas upuru foto galeriju ir apkopojuši aģentūras WENN fotogrāfi, kuriem fotografēt dīvainās slavenību sejas ir ikdienas darbs.

Galerijā iekļuvušas gan vecas sievietes, kuras par varītēm cenšas izskatīties jaunākas (Laiza Minelli, Džoanna Riversa, Ketija Beitsa), gan jaunākas šovbiznesa zvaigznes (Kalista Flokhārta, nu jau mirusī Britānija Mērfija u.c.).

Neapšaubāmi, ka neviens šāds saraksts nevar iztikt bez cilvēkiem, kuri praktiski ne ar ko citu vairs neasociējas, kā vien ar izkropļotu seju - Silvestra Stallones māte Džekija, modes dizainere Donatella Versače, slavenais transvestīts Amanda Lepore, sabiedrības dāma Žoslīna Vildenšteina (attēlā pa labi).

Arī bēdīgi slavenā dziedošo Džeksonu ģimene pārstāvēta plaši - no nelaiķa Maikla Džeksona līdz viņa māsām Džanetai un Latoijai.

Neiztikt arī bez vīriešiem - agrāko gadu seksa simboliem Mikija Rūrka un Bērta Reinoldsa, kā arī dziedātāja Barija Manilova, kurš, starp citu, reizēm tiek dēvēts par atbaidošāko mūziķi pasaulē arī profesionālajā ziņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!