Foto: instagram.com/samoylovaoxana/
Ukraiņu izcelsmes reperis Džigan, kurš pazīstams arī kā Dzhigan vai GeeGun, ir starp populārākajiem šī brīža estrādes māksliniekiem Krievijā. Mūziķis jau vairākus gadus ir precējies ar pievilcīgo krievu modeli Oksanu Samoilovu, un abi tiek dēvēti par vienu no Krievijas šovbiznesa ietekmīgākajiem pāriem.

30 gadus vecais reperis Krievijas šovbiznesā darbojas jau aptuveni 10 gadus, un laika gaitā vairojusies ne tikai viņa popularitāte, fanu pūlis un ļaužu sajūsma, bet arī bagātība. Džigan pamanījies ierakstīt hitus kopā ar tādiem slaveniem māksliniekiem kā reperi Timati, aizsaulē aizgājušo dziedātāju Žanni Friski, Jūliju Savičevu un daudziem citiem.

2012. gadā reperis apprecēja modeli Oksanu Samoilovu (attēlā). Skaistā sieviņa savam mīļotajam dāvājusi divas meitas, un šobrīd daiļavas nodarbošanās ir bērnu audzināšana, vīra atbalstīšana un dzīvošanās sociālajos tīklos. Tāpat viņa uzsākusi pati savu biznesiņu un ir aizrautīga veselīga dzīvesveida piekritēja.

Tā kā Oksanas vīrs ir ietekmīgs un turīgs Krievijas šovbiznesa darbonis un arī pati Samoilova ir veiksmīga uzņēmēja, visnotaļ atzīstams fanu pulciņš izveidojies arī repera sieviņai. Turklāt viņa uz sava greznā un dižmanīgā dzīvesveida izrādīšanu ir īpaši naska.

Oksana vietnē Instagram izveidojusi foto blogu, kurā publiskai apskatei izliek krāšņus ceļojumu foto, ģimeniskas ainiņas, momentuzņēmumus ar dažādām luksusa mantām un citus sev svarīgus notikumus, kas iemūžināti bildēs.

Repera smukās sieviņas Instagram blogs jau ieinteresējis vairāk nekā 2,6 miljonus sekotāju, un popularitātē viņai pat izdevies pārspēt savu vīriņu Džigan, kuram ir tikai miljons sekotāju. Ne velti abi tiek dēvēti par vienu no Krievijas šovbiznesa ietekmīgākajiem un skaistākajiem pārīšiem - par viņiem sajūsminās ļaužu tūkstoši.

Ar Oksanas Instagram blogu iespējams iepazīties šeit, bet Džigan - šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!