Foto: Privātais arhīvs
"Vīrieši mani mēģina noskūpstīt jau pirmajās 10 randiņa minūtēs" – saka 23 gadus vecā grima māksliniece Lorēna (attēlā), tomēr šāda uzmanība meiteni neiepriecina, jo sava "velnišķīgā" skaistuma dēļ viņai nekādi neizdodas atrast savu otro pusīti.

Ņujorkiete Lorēna Juraseka tiek dēvēta par "pašu populārāko sievieti iepazīšanās portālā OkCupid", taču tas kļuvis tikai par traucēkli.

Pie pretējā dzimuma pārstāvju uzmanības Lorēna jau sen pieradusi - zilās caururbjošās acis, piķa melno matu kaskāde, rubīnsārtās lūpas un raibie tetovējumi vīriešus piesaista gluži kā magnēts.

Tomēr, neraugoties uz savu pievilcīgo ārieni, meitenei pagalam neveicas ar vīriešiem. Arī sākotnējā iecere potenciālo vīru atrast iepazīšanās portālā izrādījusies neveiksmīga.

Pēc Lorēnas vārdiem, sākumā viņa ik dienu saņēma aptuveni 35 vēstules, bet drīz vien kļuva tik populāra, ka vairs nespēja tikt galā ar tūkstošiem vīriešu, kas bija ieinteresējušies par viņas neparasto skaistumu.

Lorēnai nācās izdzēst savu profilu un ieviest jaunu, kurā viņa figurē ar citu vārdu un mazāk kārdinošām fotogrāfijām.

Meitene, kurai patīk "hokejs, viskijs, peldēšana atklātā okeānā un pūkainas sedziņas", uzskata, ka viņas skaistums ir nevis dieva dāvana, bet gan lāsts, kas neļauj nokārtot privāto dzīvi.

Lorēna ir pārliecināta, ka viņas vientulības iemesls ir uzkrītošā āriene un šķietamā nepieejamība, tāpēc viņa centīgi pūlas šo tēlu sagraut, piemēram, aktīvi ejot uz randiņiem. Tiesa, tie gandrīz vienmēr beidzas neveiksmīgi.

"Vai nu vīrieši mani uzmācīgi cenšas noskūpstīt jau pirmajās 10 randiņa minūtēs, vai arī ir tik pārbijušies, ka cenšas tikšanos ātrāk izbeigt. Jūs neticēsiet, bet vairāki vīrieši, kas man bija iepatikušies, nebija ieinteresēti satikties otru reizi," ASV medijiem stāsta Lorēna.

No daudzajiem randiņiem skaistule nu jūt nevis gandarījumu, bet gan nogurumu. Taču ir radušies arī šādi tādi vispārīgi secinājumi.

"Ja apkopo manu iepazīšanās pieredzi Ņujorkā, varu teikt vienu: bezmaksas austeres un neskaitāmās burbona glāzes neatsver iztērēto laiku. Ar laiku es sapratu, ka tūkstošiem pielūdzēju komplimenti nav pat salīdzināmi ar viena īpaša vīrieša uzmanību," secinājusi Lorēna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!