Foto: AFP/Scanpix / LETA
Piektdien, 12. oktobrī, britu karaliskās ģimenes fanu uzmanība visā pasaulē bija pievērsta princeses Eiženijas un viņas mīļotā vīrieša Džeka Bruksbenka kāzām, un lauvas tiesu izpelnījās ceremonijas viesu stils.

Britu karaliskajās kāzās Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā vienkopus bija iespējams redzēt daudzus karaliskās ģimenes locekļus. Liela uzmanība tika pievērsta prinčiem Viljamam un Harijam un viņu sievām.

Kembridžas hercogiene Katrīna svinīgajam pasākumam bija izvēlējusies tumši rozā dizainera Aleksandra Makvīna modes nama kleitu, bet Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana priekšroku bija devusi tērpam no "Givency" tumši zilā krāsā.

Līgavas māte, Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone meitas lielajā dienā bija izvēlējusies zaļas krāsas kleitu, bet koptēlu britu lēdiju labākajās tradīcijās papildināja iespaidīga cepure ar zeltītām lentēm, kas gan sociālajos tīklos guvusi pretrunīgu vērtējumu.

Starp karalisko kāzu viesiem bija arī modeles Keita Mosa, Naomi Kempbela un Kara Delevinja, dziedātājs Robijs Viljamss, aktrise Demija Mūra un citas šovbiznesa zvaigznes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!