Aizvadītās nedēļas izskaņā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās par tradīciju kļuvusī Tērpu institūta noslēguma balle, kas uzskatāms par vienu no greznākajiem šovbiznesa pasākumiem pasaulē.

Ierasts, ka krāšņo pasākumu plašā pulkā apmeklē lielākā daļa šobrīd aktuālo pasaules mēroga šovbiznesa zvaigžņu, un arī šis gads nebija izņēmums.

Uz sarkanā paklāja mirdzēja aktrises, modeles, dziedātājas un citas sabiedrībā zināmas dāmas, kuras par godu prestižajam pasākumam bija īpaši piedomājušas pie saviem tērpiem.

Arī šajā gadā pasākumā netrūka drosminieču, kuras smalko balli apmeklēja tērpos, kas visnotaļ pieticīgi piesedza augumus - visvairāk kailas miesas zibināja Kima Kardašjana, mazā dziedātāja Selēna Gomesa, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa, Lady Gaga, Madonna, Mailija Sairusa un citas daiļavas.

Starp apspriestākajiem tērpiem šogad bija dziedātājas Riannas (attēlā) iespaidīgā koši dzeltenā mantija - lai skatuves māksliniece varētu uzkāpt pa trepēm, bija nepieciešama trīs cilvēku palīdzība.

Tāpat reti kuru vienaldzīgu atstāja aktrises Sāras Džesikas Pārkeres tērps un galvas rota, kas atgādināja liesmu kūli un daudziem lika uzdot vienu vienīgu jautājumu - "Kāpēc?".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!