Foto: Publicitātes attēli
Svētdien, 29. augustā, ar latviešu izcilā soprāna Kristīnes Opolais un pianistes Agneses Egliņas koncertu izskanējusi festivāla "Rīga Jūrmala" trešā nedēļas nogale.

Tās ietvaros kopā piecus klasiskās mūzikas koncertus apmeklējuši teju 4000 skatītāju no Latvijas un citām valstīm.

Izskanot festivāla pirmspēdējai nogalei, Dzintaru koncertzālē (un dienas koncertos arī Rīgā) pulcējās izcilākās mūzikas cienītāji, tostarp, protams, sabiedrībā zināmi cilvēki – veiksmīgi uzņēmēji, turīgas dāmas, bijušie un esošie politiķi, kā arī mākslas aprindu pārstāvji. Daudzi no viņiem nāca vairākus vakarus pēc kārtas.

Mūzikas izcilības baudīja arī Jūrmalas mērs Gatis Truksnis, kultūras ministrs Nauris Puntulis ar kundzi Sandru, Rīgas eksmērs Oļegs Burovs ar sievu, bijušais politiķis Valdis Birkavs ar dzīvesbiedri Marinu, miljardieris Pjotrs Avens ar pavadoni, uzņēmējs Uldis Pīlēns ar kundzi Ilzi, bijusī mersedesu tirgotāja Benita Danilenko, Dailes teātra direktors Juris Žagars, Latvijas Nacionālā teātra izpilddirektors Ojārs Rubenis ar sievu Viju, RSU profesors Jānis Gardovskis ar kundzi Daci, uzņēmējs Māris Martisons un daudzi citi.
Klasiskās mūzikas festivāls "Rīga Jūrmala" tradicionāli sākas jūlijā un rit līdz septembra sākumam. Festivāls pulcē pasaules klases mūzikas izcilības – par šīs nedēļas nogales zvaigznēm un tām, kas vēl gaidāmas, lasi šeit. Festivāls turpināsies līdz 5. septembrim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!