Foto: F64

Nedēļas izskaņā Lucavsalā norisinājās no Kaļiņingradas uz Rīgu pārceltais festivāls Kubana, un arī šajā pasākumā starp apmeklētājiem varēja novērot visnotaļ oriģināli un krāšņi tērptas personas.

Arī šajā festivālā gana daudz cilvēku bija izvēlējušies dažādu dzīvnieciņu kostīmus, kas agrāk bija iecienīts bērnu vai karnevālu ietērps, bet pēdējās pāris vasaras nezināmu iemeslu dēļ ienācis arī pieaugušu cilvēku ikdienas garderobē.

Atšķirībā no daudziem citiem šīs vasaras pašmāju festivāliem Kubana burziņā varēja sastapt daudzus, kuri ballējās, tērpušies krekliņos ar pasākuma nosaukumu vai bruņojušies ar citiem tematiskiem atribūtiem. 

Tāpat starp apmeklētājiem bija neierasti daudz cilvēku ar karogiem, bet šovasar modīgās sudraba un zelta krāsas tetovējumu uzlīmes šajā pasākumā bija izstūmušas Krievijas karoga krāsas uz sejām. 

Savu lomu spēlēja arī karstais laiks un tas, ka festivāls notika pie Daugavas, tāpēc arī Kubanā gozējās daudz ļoti pieticīgu tērptu cilvēku, bet koncertu laikā acis varēja priecēt pie dažādu grupu uzticīgākajiem faniem, kas savu mīlestību pret elkiem apliecināja ar sēņu cepurēm, sejas krāsojumu, lakatiņiem un pat tetovējumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!